[TVB] 聲夢傳奇 153 鯨落/E先生連環不幸事件

1001 回覆
3 Like 82 Dislike
四小嘅經歷比同年 甚至比四小大一截嘅都多
有時睇佢地訪問都會覺得學到野
林智樂演繹一生何求,向陳百強致敬。
https://www.youtube.com/watch?v=FLZjAN3IbWc
https://www.youtube.com/watch?v=XvKGoyWHZG8&ab_channel=chiwahsun
廚房佬其實把聲幾有EASON味
係咪因為一樣係煙剷
D鏡霉對聲夢班好大惡意
Tvb應該有專門教佢地點答記者問題
其實兩大網上鏡霉甚少採訪聲夢幫
不過初出道時都遇到好多鏡粉大報娛記不停挖陷阱俾佢地踩
大家最記得應該都係星X果個女娛記
所以佢地尤其四小花對點應付惡意娛記一早都train得好好
除左自家tvb娛樂新聞/東張西望
魔方對四小應該唔錯 windy每次live都會叫魔方哥哥
班黑記日日死咬爛咬
就算正面野都針到負面咁
四個醒水學精,強心臟
回應同思路有大人咁成熟
想當年我廿歲個腦都仲薯過佢地幾班
又玩蟲
佢唱幸福之歌好難聽
今年聲夢幫好疊馬

日期: 28/10/2023
活動: 《新城勁爆頒獎禮2023》記者會
嘉賓: 陳柏宇、許廷鏗、馮允謙、李幸倪、
泳兒、炎明熹、詹天文、王灝兒、
黃妍、吳保錡、鄧小巧、陳慧敏、
黎展峯、Delta T、蘇嘉欣、鄺星宇、
馬天佑、施匡翹、潘宇謙、冼靖峰、
陳宗澤、黃明德、NovelFriday、徐嘉蔚、
潘靜文、林智樂、文凱婷、林沚羿。
時間: 14:30
地點: 大角咀海庭道18號奧海城二期地下主題中庭
星島嗰個黑記真係最撚閪 唔問到佢哋中伏好似唔得咁
反而田木問題不大 係愚一呢間黑媒成日冷嘲熱諷好撚仆街
星島果個男人婆?
https://youtu.be/shNE9DkFRv0?si=69HjJvJOgDmUgnde
呢條真係經典 係要追問
有冇人幫手問吓吳保錡知唔知邊個叫Gigi炎明熹?
唔知喎 你睇吓你下邊嗰條片
gi

無yumi?

拎上手撚
仲話好得意
yumi要溫書
唔係等睇厹保奇流口水
幾個大花都夠佢流口水,滋風又索左咁多
踩入姜濤灣
叫佢返Coco Park慢慢流口水啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞