[TVB] 聲夢傳奇 153 鯨落/E先生連環不幸事件

1001 回覆
3 Like 82 Dislike
對腳粗左D,不過佢同肥V都係靚靚肥妹仔
宜家聲夢二仲有冇post,呢度既好似都係撐聲夢一既多
撈埋一齊講咪算,洗乜分 1 2
又係細路SIR: 邊閪個話姜濤黃啫…
https://lih.kg/3558062
細路SIR斷正
拎獎跑嗰下
好驚佢仆親
聲夢傳奇 x After Class討論區(154)
【聲夢傳奇】 After Class/XiX/林智樂/…etc. 討論區(154)
音樂台開po寫 "After class 炎明熹+姚焯菲+鍾柔美+詹天文討論區"
冇須加其他人,依家貼其他人都冇人理
出道兩年仲掛住聲夢個名jm9搞到好似未前進咁
mirror、collar都唔會成日掛住造星個名,After class獨立都多Job夠撐起個po,做好自己牌頭好過
其實呢度有冇人係無興趣四小花/AC
咁好似ok,keep返聲夢都好,有返個初心,同埋大家係呢度都會傾下聲夢其他人

[AAM] After Class 暨 聲夢傳奇討論區(154) - Only For Me|大雕刻家|澀谷駅前等

快d轉post,宜家個post E先生唔知做乜9
有,咪你覆緊個件綿粉
佢有興趣點踩四小想佢地衰多啲
近排就陰啲話gi吒咤買淘寶電話卡
又話聲夢無用又咩無人識
結果佢自己都開post吹個無人識既綿,post名一樣要癡聲夢小花個朵
用真名會連反都無人反

post名我覺得可以繼續住聲夢先
四小外大家都會傾下其他人
又可以比人反下其他人反到認得下個名
[聲夢傳奇]After Class + 吹奏其他一兩個人名/歌名
咁多位請出招
好心你唔好咁痴線
做緊聲一我都係度傾,唔通我想佢地死咩
你玻璃心唔聽得真話怨婦上身搵人咬我都冇辦法
我只講過一句903 x-factor係阿滋吸到幾多淘寶卡投佢,如果佢都投唔到肫局就冇野睇

阿滋大陸市埸多粉唔買淘寶卡點投,你玻璃心又屈鳩人陰啲話

屌那星你有被迫害妄想症 ? 覺得全世界都迫害聲夢同阿滋
搵邊個咬你?我係連仔?
玻你老母心企開啲啦
大把人反佢地啦
係你條柒頭單單打打就擺明
咪撚陰啲講完又唔認咁柒
無J架你,八婆咁
係得一單半單會屌柒你咩
講過唔再睇佢地又要睇
笑買view,隻綿日日定量幾萬view上你扮盲呀
躝出去獨立開post講綿啦
橫掂佢又唔簽大台咁蠢
我有講過除左阿滋捧得紅之外做其他人都唔知做緊咩,連陳美風都捧唔起大台摺得,有問題 踩到你條尾
而且我一直矛頭指垃圾大台廢,有幾何踩聲夢d人
你地成日反ka狗反依個反果個我都冇撚理你地,反到咪冇人上黎po野等你地日日po阿滋自己圍爐囉
唔係成日上連登有幾多野單打你地
如我有心反聲夢反滋係連登有幾難,使閪同你玩單打
一人少句好d,我都相信佢係堅撐gi同ac的,呢度已經唔太多人討論,如果再嘈真係又少左人
我有啲懷疑佢係咪唔識細細粒
po頭點整好

阿炎開始識玩自拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞