[TVB] 聲夢傳奇 153 鯨落/E先生連環不幸事件

1001 回覆
3 Like 82 Dislike
人氣比Gi 同陳差好遠
香港新人冇邊個拍得住Gi啦
咁一定啦 無得比
btw 呢張係開場前 ~4個字影嘅
開場後下面都圍實晒嘅
有冇相?
MV出咗未
[突發]炎明熹剪咗短頭髮?!
https://lih.kg/3501681
我都晌度,個場俾教主代言個飲品間左一半
環球簽新女團XiX 首派台歌《SiS》MV發佈會正式岀道 平均年齡15歲
https://lih.kg/3501759
佢真人頭細身大得好誇張
佢重心都唔係呢行, 當副業hea住玩
點留到fans阿
gi兩次對住連登吹到好大嘅LT都係贏晒
環球咁廢都識造勢攪個出道發佈會,反觀大台手持after class乜都唔做連ig都冇
睇埋Aster同xix出道個勢更大分別,DLLM大台真係廢到等執
aster有冇後悔簽咗aam
我覺得佢留係xix會好啲
躝去外國讀書喇叫佢
滋以外既人都比大台玩爛,有中年好聲音爭出鏡,佢都選擇簽入aam唔留xix去環球做顏值擔當,後悔冇用驗腦好D
歌又無,event 又少
連ig 又少update,放相都係嗰幾個pose
將來條路又無

點留 fans
vici睇唔睇得見仁見智
不過佢家姐
將來條路就係好忙好忙 忙住讀書考試去旅行去實習升大學連阿媽都知既野,問你娛樂圈想點呀知唔知 成日答好忙想休息,冇簽約要讀書減少活動,帶出message係唔好等我,有排都唔會見之類意思
阿陳係外國更唔得閒但識講個時間幾時返有咩野做,最緊要同fans講等佢,班fans先會繼續保持期待去等唔走
exactly

你話講定之後幾時 function, 將會做乜有乜 plan, 咁都有得望下, 但係乜都無, 連一點期望都無

最搞笑之前 fan meeting , 大鑼大鼓搵晒記者, 以為有嘢公佈. 原來係講未簽約, 無活動, 暑假去旅行同做 intern
announce 無嘢 announce
原來仲未簽環球?
而全程她由「星媽」Ada陪伴,受訪時Ada更就囡囡事業發展多次插口大聲解釋,例如「佢未簽任何公司啫」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞