女僕cafe 啲毒撚真係好毒

215 回覆
461 Like 25 Dislike
仲有另一種毒撚,就係懶係熟,講野大大聲,但內容全部都係勁無聊(圍繞ACG話題),
以為自己好有見地, 其實又係毒到核爆
利申: 無聲毒拎, 未去過maid cafe

正確

我試過搭車見到有兩條毒撚係到講溝女經

一個真毒,唔出聲,一個柒到仆街係咁講自己d理論出黎

我打死都唔柒信佢有過幾個ex

開口埋口都係到講,屌d港女點點點,點點點,咪又係雞

總之係咁羞辱女性,又話咩我請你食飯,你約返我出黎請返我好應該姐下嘛

之類咁既理論,臭西臭西咁講

連登仔?
都唔明點解會有人去呢種地方..
wow 係連登笑毒撚之後一班人留言問點解有毒撚呢種生物

可見連登仔全部都係5p mk 厹 公廁同雞黎

屌你老母又撚鳩啲毒撚
以前有個fd,佢好撚樣衰,好鍾意去女僕cafe
但係佢份人同人溝通完全無問題,仲幾好人緣
所以話毒撚唔好怪自己個樣樣衰,係你性格問題,係你無自信,係你怕醜

宜家連登mk仲多過毒撚
有啲扮毒喺感情台溝女
有啲就好似樓主明目張膽屌毒撚

我而家係講緊 啲真係行為上好古怪嘅毒撚 普通毒撚 無嘢喎
屌你老母毒撚真係好恐怖

屌你老母
有次自己係條街度行
見到點解有人係街著女僕裝
咪望下
唔小心同佢有eye contact
即刻衝埋黎塞張傳單俾我
D路人就望住我
又唔好意思唔收
老尷到我
利申:真毒
有次自己係條街度行
咪望下
即刻衝埋黎塞張傳單俾我
D路人就望住我
又唔好意思唔收
老尷到我

今日岩岩經過,有個女僕想向我派傳單
望都唔望理都唔理直行直過
你睇人⋯人睇你
有次自己係條街度行
咪望下
即刻衝埋黎塞張傳單俾我
D路人就望住我
又唔好意思唔收
老尷到我

收傳單又冇乜嘢
有次自己係條街度行
咪望下
即刻衝埋黎塞張傳單俾我
D路人就望住我
又唔好意思唔收
老尷到我

收傳單又冇乜嘢

覺得尷尬先真係毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞