女僕cafe 啲毒撚真係好毒

215 回覆
461 Like 25 Dislike
好想去下
有無絲去過

去過 唔會有下次
啲女又唔係特別正
如果本身唔係太鐘意日本文化 動漫個啲野上到去會有啲唔自在
簡單嚟講女僕其實咪又係個名好聽啲嘅雞

我係唔中意日本文化果啲 純粹想見識下

最好就叫個frd一齊
如果你係女人嘅話上到去基本上唔會點得閒招呼你 自己一個去就變毒撚
你咪當比錢上去食個蛋包飯同frd hea下時間咁囉 無咩特別的

去過日本台灣香港的,
係香港的女僕冇清純感覺.
日本果間成間家庭餐廳咁我帶埋屋企人入去,d女僕幾靚

利申: 女

香港 女僕 畀我感覺幾mk

其實差唔遠,
識朋友兼職做女僕,私底下都係講嘈口罵毒撚變態的 雖然佢都冇罵錯,不過真係冇幻想
我去過2次同女fd去
一次去魔園 一次去a字頭個間
前者野食狗都唔食
後者個fd生日有相影 不過好撚貴
買左個蛋包飯無啦啦要跟佢唸魔法
打晒泠震 仲要比fd拍埋片
好想去下
有無絲去過

去過 唔會有下次
啲女又唔係特別正

最好就叫個frd一齊
如果你係女人嘅話上到去基本上唔會點得閒招呼你 自己一個去就變毒撚
你咪當比錢上去食個蛋包飯同frd hea下時間咁囉 無咩特別的

去過日本台灣香港的,

日本就係個場都贏香港幾條街
香港maidcafe成間板間房咁
隔離好近就坐住另一台毒L

諗住同個男仔frd去 會唔會俾人放置play

試過成班女的去,或男加女去,都係放置ok,其實去到只係食野
好想去下
有無絲去過

去過 唔會有下次
啲女又唔係特別正

最好就叫個frd一齊

去過日本台灣香港的,

唯一被人放置 就係新嚟又毒到出汁( 老顧客除外), 正正常常佢哋都會過嚟同你傾計

最好就叫個frd一齊

去過日本台灣香港的,

唯一被人放置 就係新嚟又毒到出汁( 老顧客除外), 正正常常佢哋都會過嚟同你傾計

話明係毒撚
哪來的自信?
同埋係香港嚟計
上得呢類地方已經好難正常
比例上已經係十個人就九個都係接近毒撚狀態
下次唔去啦,會比人笑嘅

去唔係問題喎, 係毒到出汁先係問題

點先可以唔好咁毒
你去女僕cafe做咩

體驗一下 女僕cafe, 不過我唔會 花錢 影相 覺得好無謂

好奇去過一次 , 但都影左一張
覺得啲女僕都有收入考慮 花左時間招呼你
影返張相交下助攻先合禮數

家陣張相唔知擺邊好
好想去下
有無絲去過

試過同班friend組團去
笑到仆街好尷尬 佢食野前要唸咒語
我聽人講係女僕唔鳩理客人喎 有好多女僕嘅mk仔fd上店舖玩 反而真毒上到去冇人理戇戇鳩鳩咁

呢個真 上次同個fd去 成間鋪mk多過毒撚
女僕cafe d女僕同酒吧嘅啤酒妹性質其實係咪差唔多
下次唔去啦,會比人笑嘅

點先可以唔好咁毒

至少 乾淨企理 交談 望住人哋對眼, 唔好口窒窒
去得嘅都唔慌正常啦
想去見識下 有冇鋪頭介紹

單拖 ? 定搵 fd 一齊去

應該單拖啦 未必約到fd肯去

一條友小心俾人放置 play 你
不如呢度組個團去, 睇下邊個真毒

試過。。。

10個之中我最毒但最靚仔

又係你
想去見識下 有冇鋪頭介紹

單拖 ? 定搵 fd 一齊去

應該單拖啦 未必約到fd肯去

一條友小心俾人放置 play 你
不如呢度組個團去, 睇下邊個真毒

即係點
去恥笑下d毒撚都好,係佢地面前同囡囡有講有笑,諗起佢地嬲但又唔敢出聲都爽
下次唔去啦,會比人笑嘅

點先可以唔好咁毒

至少 乾淨企理 交談 望住人哋對眼, 唔好口窒窒

好難

咁大個仔剩係同媽咪講過野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞