女僕cafe 啲毒撚真係好毒

215 回覆
461 Like 25 Dislike
想去見識下 有冇鋪頭介紹

單拖 ? 定搵 fd 一齊去

應該單拖啦 未必約到fd肯去
我去過一次,d毒撚特登去搵女僕傾計,好撚毒
我同我fd全場最正常,後尾幾個女僕過哂黎我地台傾計

原來上次就係你地

想去見識下 有冇鋪頭介紹

單拖 ? 定搵 fd 一齊去

應該單拖啦 未必約到fd肯去

一條友小心俾人放置 play 你
不如呢度組個團去, 睇下邊個真毒
好想去下
有無絲去過

去過 唔會有下次
啲女又唔係特別正
如果本身唔係太鐘意日本文化 動漫個啲野上到去會有啲唔自在
簡單嚟講女僕其實咪又係個名好聽啲嘅雞
等我去見識下
唔毒唔洗去呢啲啦
去過一次 見到2個唔同style既毒拎
1個係度做埋d奇怪動作 同埋傻笑
勁似痴線佬
d女僕都驚驚地
跟住同一時間又有個男既 著哂cosplay服
有把木刀插住係腰間 (幾靚仔)
個cos男一直望住個痴線佬
好似做緊護花天使咁
勁似痴線佬
d女僕都驚驚地
好似做緊護花天使咁

仲 有啲未開聲你就知道佢行為古怪, 我覺得作為一個人我要至少乾淨企理 不論樣子如何
好想去下
有無絲去過

去過 唔會有下次
啲女又唔係特別正

我係唔中意日本文化果啲 純粹想見識下

最好就叫個frd一齊
如果你係女人嘅話上到去基本上唔會點得閒招呼你 自己一個去就變毒撚
你咪當比錢上去食個蛋包飯同frd hea下時間咁囉 無咩特別的
去過一次 中意動漫日本文化個d係入面好自如
同班女女叫做有話題
佢地入到去變正常人
正常人入到反而變毒男
因為都唔知做乜好
仲有另一種毒撚,就係懶係熟,講野大大聲,但內容全部都係勁無聊(圍繞ACG話題),
以為自己好有見地, 其實又係毒到核爆
利申: 無聲毒拎, 未去過maid cafe

正確

我試過搭車見到有兩條毒撚係到講溝女經

一個真毒,唔出聲,一個柒到仆街係咁講自己d理論出黎

我打死都唔柒信佢有過幾個ex

開口埋口都係到講,屌d港女點點點,點點點,咪又係雞

總之係咁羞辱女性,又話咩我請你食飯,你約返我出黎請返我好應該姐下嘛

之類咁既理論,臭西臭西咁講
之前條女做過女僕餐廳,啲客無論着衫講野玩個啲game都係一個毒撚黎,但又可以勁撚厹,收左工都可以係fb ig不停mon啲女既post。

P.s.啲女僕多數都有花名,成日稱呼佢地小乜小乜,聽到都打冷震
你好 我叫無明 好高興認識你
但點解要po我上黎
sor 囉
好想去下
有無絲去過

去過 唔會有下次
啲女又唔係特別正

最好就叫個frd一齊
如果你係女人嘅話上到去基本上唔會點得閒招呼你 自己一個去就變毒撚
你咪當比錢上去食個蛋包飯同frd hea下時間咁囉 無咩特別的

去過日本台灣香港的,
係香港的女僕冇清純感覺.
日本果間成間家庭餐廳咁我帶埋屋企人入去,d女僕幾靚

利申: 女
好多都好怪
行路個人閃閃縮縮 唔敢望人
好想去下
有無絲去過

去過 唔會有下次
啲女又唔係特別正

最好就叫個frd一齊

去過日本台灣香港的,

香港 女僕 畀我感覺幾mk
勁似痴線佬
d女僕都驚驚地
好似做緊護花天使咁

兩個痴線佬
勁似痴線佬
d女僕都驚驚地
好似做緊護花天使咁

話唔定係真愛黎呢

師妹做開maid cafe,一直都想去
下次唔去啦,會比人笑嘅
毒撚好毒有乜出奇 你去到街邊見到啲黑人會唔會話啲黑人真係好黑

我會有D黑人真係黑得好特別
好想去下
有無絲去過

去過 唔會有下次
啲女又唔係特別正

最好就叫個frd一齊

去過日本台灣香港的,

香港 女僕 畀我感覺幾mk

日本就係個場都贏香港幾條街
香港maidcafe成間板間房咁
隔離好近就坐住另一台毒L
下次唔去啦,會比人笑嘅

去唔係問題喎, 係毒到出汁先係問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞