女僕cafe 啲毒撚真係好毒

215 回覆
461 Like 25 Dislike
雖然你可以話 去女僕cafe 大家都係毒撚 但係 我第一次去真係大開眼界 有好多 毒撚 真係連正常溝通都有問題

有一個 油頭四眼 毒撚 同女僕 介紹自己 " 你好我係xxx, 好高興今日識到你, 你叫咩名. 個女僕 我諗都嚇咗一驚, 笑住 hea 認咗佢一聲就算

又有另一個毒撚 喺度打緊vita, 個女僕同佢講咗幾句 但係佢好似 自閉症唔識反應, 好似望都唔夠膽望

公道啲講句 唔少都正常嘅, 至少喺溝通眼神方面, 但係真係唔少奇行種
得罪講句 大把人靚仔過個班都無女
你去女僕cafe做咩
你去女僕cafe做咩

體驗一下 女僕cafe, 不過我唔會 花錢 影相 覺得好無謂
得罪講句 大把人靚仔過個班都無女

呢樣真
其實做女僕 都唔錯 雖然人工唔高 但係普通樣都當畀人當女神咁捧, 又可以 hea住 陪客 打機
d女正唔正

利申:未去過
d女正唔正

利申:未去過

質素普普通通啦, 得一個 可以叫中上
唔記得咗講 有一個毒撚 喺度周圍派禮物 畀啲女僕, 我心諗個女僕 當你係兵都唔係呀
係邊度
係邊度

mk 有得打機應該得一間 maidjikku
去一兩次ok既,呢d舖頭,唔知點長做
去一兩次ok既,呢d舖頭,唔知點長做

都唔少客人
其實呢種應該係病態..
但又唔知介定佢係輕度弱智?自閉?唐氏?
基因引致腦部發展有問題?純粹社交障礙?
其實呢種應該係病態..
但又唔知介定佢係輕度弱智?自閉?唐氏?
基因引致腦部發展有問題?純粹社交障礙?

我覺得係社交障礙, 難聽啲講句 佢哋真係幾樣衰

自己都鍾動漫, 但係 睇到佢哋 咁樣 真係唔抵幫
究竟點解會有毒撚呢種生物

咁毒撚配都有好多種 有唔少其實社交溝通冇問題 我而家講緊嗰啲係奇行種
其實做女僕 都唔錯 雖然人工唔高 但係普通樣都當畀人當女神咁捧, 又可以 hea住 陪客 打機

但係要服侍啲唔識俾反應嘅油頭毒撚 仲要俾佢地視姦幾粒鐘

但係要服侍啲唔識俾反應嘅油頭毒撚 仲要俾佢地視姦幾粒鐘

都係視姦 啫, 講明唔可以觸碰佢哋
究竟點解會有毒撚呢種生物

咁毒撚配都有好多種 有唔少其實社交溝通冇問題 我而家講緊嗰啲係奇行種

奇行嗰啲真係好難頂,仲有種毒撚係好易起晒鋼,嗰隻都係好乞人憎

Agger
不過唔好將毒同社交障礙混為一談,兩者有唔少差別
好多人成日撈亂
毒撚好毒有乜出奇 你去到街邊見到啲黑人會唔會話啲黑人真係好黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞