女僕cafe 啲毒撚真係好毒

215 回覆
461 Like 25 Dislike
我去過一次,d毒撚特登去搵女僕傾計,好撚毒
我同我fd全場最正常,後尾幾個女僕過哂黎我地台傾計

原來上次就係你地
好想去下
有無絲去過

去過
其實每次去都有女仔
女仔可能會有多少少身體接觸?
毒絲表示成日有maid埋嚟主動傾計

原來上次就係你地

搵女僕傾計係好正常,我唔知佢地毒成點
但女僕本來就多少要入戲(唔係單純著咗件衫)
咁就要個個客都照顧好
話時話我一次都未上過去,其實點解要俾人呃錢咁去女僕cafe
香港有咩
其實點解毒撚會夠膽去女僕cafe
毒撚就係唔敢掂女
但女僕cafe 都係後生女黎
唔係好恐怖咩
點解反而敢去
好矛盾

因為日本毒撚動漫教落啲女僕要服從哂個主人 又要靚又要講哂日文咁 毒撚寄托9成都係日本動漫 咁咪覺得自己對呢啲好熟悉 有歸屬感囉 矛咩盾 好難得先有呢啲地方展現自我
wow 係連登笑毒撚之後一班人留言問點解有毒撚呢種生物

可見連登仔全部都係5p mk 厹 公廁同雞黎

講得出呢段野 成陣毒味攻出黎
屌你老母你班毒撚死撚左佢啦 係度獻世
去過日本個啲都仲恐怖

利申:同女朋友朝聖下
做咩你地要成日蝦我地毒撚
去動物節又笑我地
去女僕cafe又笑我地
想逼死我地呀
其實呢種應該係病態..
但又唔知介定佢係輕度弱智?自閉?唐氏?
基因引致腦部發展有問題?純粹社交障礙?

我覺得係社交障礙, 難聽啲講句 佢哋真係幾樣衰

自己都鍾動漫, 但係 睇到佢哋 咁樣 真係唔抵幫

非常同意
仲有另一種毒撚,就係懶係熟,講野大大聲,但內容全部都係勁無聊(圍繞ACG話題),
以為自己好有見地, 其實又係毒到核爆
利申: 無聲毒拎, 未去過maid cafe

原來上次就係你地

得罪講句 大把人靚仔過個班都無女

其實識女仔 最緊要識講野 曖昧做到有神秘感 同條女有打情罵俏既互動 外表整潔整齊 其實唔難既
問 女僕名嗰個 毒撚 真係幾恐怖, 會自言自語, 其實 啲女僕驚唔驚畀人跟蹤
社交障礙嘅毒撚
社交障礙嘅毒撚

平日一定見唔到, 我都真係大開眼界, 唔怪得 有 社會 對 我哋鐘意acg 嘅人有偏見

原來上次就係你地

想去見識下 有冇鋪頭介紹
毒撚唔毒又邊叫毒撚
想去見識下 有冇鋪頭介紹

單拖 ? 定搵 fd 一齊去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞