女僕cafe 啲毒撚真係好毒

215 回覆
461 Like 25 Dislike
wow 係連登笑毒撚之後一班人留言問點解有毒撚呢種生物

可見連登仔全部都係5p mk 厹 公廁同雞黎

唔係毒撚就一定係5p mk厹 臭雞?
所以話毒撚除左毒 仲on9過人
究竟點解會有毒撚呢種生物

呢個真係好問題
如果dna 問題
應該毒撚老竇都係毒撚
根本唔會生得出下個毒撚
點溝d 女僕🤤🤤

你夠靚仔夠口才夠魅力就得

我聽人講係女僕唔鳩理客人喎 有好多女僕嘅mk仔fd上店舖玩 反而真毒上到去冇人理戇戇鳩鳩咁

應該多數都唔係, 因為呢班 女僕 要靠呢班奇行種搵食, mk 多數唔會貼錢影相或者買嘢
wow 係連登笑毒撚之後一班人留言問點解有毒撚呢種生物

可見連登仔全部都係5p mk 厹 公廁同雞黎

唔係毒撚就一定係5p mk厹 臭雞?
所以話毒撚除左毒 仲on9過人

咪係, 其實 啲女僕 差唔多個個都好鍾意 動漫 打機, 唔係 鍾意acg 就一定係奇行種
試過係廳餐食野, 有兩個毒撚坐隔離
一坐低就各自拎耳筒出黎睇動畫
樓主會唔會再去,想見識下

利申:毒巴

係連登相認好似好危險
好撚毒
呢d平時網上好惡嫁
包容下啦

可能佢地得呢度可以展現自我
冇圖
去過mk其中一間一次
啲嘢食好撚高質 唔係淨係賣女

Name
我去過一次,d毒撚特登去搵女僕傾計,好撚毒
我同我fd全場最正常,後尾幾個女僕過哂黎我地台傾計
去女僕 cafe簡直係羞恥 play打大佬
呢D毒撚每一個個樣都係差唔多
去過日本個d,日本個d奇行種先痴線一黎就簡最貴個個set ,d女會唱3首歌d加跳舞,之後佢就自己係到拎支棍出黎fing(完全自我陶醉)
,跳完就自己一個on99係到食飯
戇鳩鳩咁,覺得毒又睇唔順眼咪唔好去囉
戇鳩鳩咁,覺得毒又睇唔順眼咪唔好去囉

真係冇野好講,人地想靜靜地享受下都要比人攞出黎公審

btw覺得宜家D女僕cafe好低質,冇去了,十年前有去過,果時高質好多,果時差唔多一個月去一兩次
其實呢種應該係病態..
但又唔知介定佢係輕度弱智?自閉?唐氏?
基因引致腦部發展有問題?純粹社交障礙?

我覺得係社交障礙, 難聽啲講句 佢哋真係幾樣衰

自己都鍾動漫, 但係 睇到佢哋 咁樣 真係唔抵幫

我公司都有個咁既同事
又唔可以話佢弱智
但三十歲人都唔識同人溝通咁
問佢野佢又delay又唔答你咁,一係答非所問
如果我係女僕都唔知點招呼呢d客

點溝d 女僕🤤🤤

你夠靚仔夠口才夠魅力就得

乜咁想自己條女比毒撚視姦
我去過一次,d毒撚特登去搵女僕傾計,好撚毒
我同我fd全場最正常,後尾幾個女僕過哂黎我地台傾計

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞