NGT48討論區第9回︰每日都幻想與你海灘慢步!!!!

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
今個po名會扯旗

平時好易扯旗?

傳說 毒撚長期無接觸女人
一拖手就扯旗
今個po名會扯旗

平時好易扯旗?

傳說 毒撚長期無接觸女人
一拖手就扯旗

禾仲慘,聽聲已經扯扯地

禾更慘,齋諗都會射
想問神巴人地啲細佬女同老豆老母一齊你點溝人
lm

咪話咗我唔係MK,如果唔係就焯咗啦

btw你一上機個吓已經知邊D係團友,個時就開始用吓眼神攻勢,望吓佢睇吓佢咩反應,如果唔係拒絕你嘅,咁落到機搭車咪揾位搭訕囉,啱傾咪傾多幾句囉,之後嗰D.........

之後再沒有之後

btw你一上機個吓已經知邊D係團友,個時就開始用吓眼神攻勢,望吓佢睇吓佢咩反應,如果唔係拒絕你嘅,咁落到機搭車咪揾位搭訕囉,啱傾咪傾多幾句囉,之後嗰D.........

之後再沒有之後

之後咪上米po問人

之後再沒有之後

之後咪上米po問人

頂,以為有甜故睇添

想睇故就要交番比墨清啦

之後再沒有之後

之後咪上米po問人

頂,以為有甜故睇添

之後應該問珠巴點做

如天生我最愛你 
不呼天沒搶地 
就這樣無道理 
不需心理預備
同mb結婚無憾一生
同mb結婚無憾一生

有個靚少少 性格好肯同我結已無憾
同mb結婚無憾一生

有個靚少少 性格好肯同我結已無憾

咩叫靚少少先
uo快啲開新潟線
咁我就可以直接飛過去hea
有諗過跟團 但係去歐洲對於歐洲旅行無咩概念唔太識plan
uo快啲開新潟線
咁我就可以直接飛過去hea

Delay delay and delay

其實我自己就未試過
但有fd就試過de過一日
睇左B站新譯既既D1節目熟肉(想睇008

原來SKE個惣田都係D1出身

最近先知佢係D1? 當年有睇到最後一刻第五巡先比K2揀中 但008叫做選秀狀元 勁多人揀之後又多資源 ,所以佢今年總選咁樣玩野我先嬲
不過有邊個估到無人揀既 籮底橙 ,會做到選秀第一個圈內 同第八名呀 好似荻野個d都係衰幾次先做到偶像 ,識睇一定睇呢d呀
Ps.不過我都係睇完新潟朋友先知角ゆりあ係ske7期落選者..
睇左B站新譯既既D1節目熟肉(想睇008

原來SKE個惣田都係D1出身

最近先知佢係D1? 當年有睇到最後一刻第五巡先比K2揀中 但008叫做選秀狀元 勁多人揀之後又多資源 ,所以佢今年總選咁樣玩野我先嬲
不過有邊個估到無人揀既 籮底橙 ,會做到選秀第一個圈內 同第八名呀 好似荻野個d都係衰幾次先做到偶像 ,識睇一定睇呢d呀
Ps.不過我都係睇完新潟朋友先知角ゆりあ係ske7期落選者..

yes 由落選過嘅mb講努力唔知點解比較打動到我
個邊又大戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞