NGT48討論區第9回︰每日都幻想與你海灘慢步!!!!

1001 回覆
6 Like 5 Dislike

我都要番
2點堂

十點

今個星期完sem

點解會咁遲先完 Summer Sem?

係。。。

當年DSE報
Phy
Chem
Geog

呢度有無on9仔有揀世史

當年要不是科主任是大月巴婆可能揀咗世史(加上我鍾意咗教Chem個Miss)
當年DSE報
Phy
Chem
Geog

讀理科好!可以做工程師/ 科學家!

5年後……教畜一隻
當年DSE報
Phy
Chem
Geog

5年後……教畜一隻

你讀教育?近年PDGE競爭好大

我都要番
2點堂

十點

今個星期完sem

係。。。

當年DSE報
Phy
Chem
Geog

5年後……教畜一隻

miss

今個星期完sem

係。。。

當年DSE報
Phy
Chem
Geog

考完5年後……教畜一隻

讀完返咗母校(同我好鍾意嗰個Miss撞口撞臉)
講真禾珠真係Serve Well我等CP狗
仲話係戀愛個愛

真係好多謝你呀,小珠
寧願佢地2個各行各路一刀了斷算
都唔知4姣婆做到咁7 jer住佢唔放

現實咁講,迷路現在處境要話題要流量,迷路彩仲有市場

迷路彩推係有d 自虐傾向先可以推到今時今日

仲會希望突然有一日佢兩個會無啦啦一齊食飯影張合照

屌可唔可以唔好爆我心底話
仲話係戀愛個愛

真係好多謝你呀,小珠

我份人就比較現實向
禾珠講既野同做既野太唔同
如果山本彩有禾珠1/10既熱情想serve下cp9
呢家既我應該會轉推左佢
仲話係戀愛個愛

真係好多謝你呀,小珠

我份人就比較現實向
呢家既我應該會轉推左佢

禾家姐係48G歌唱擔當
如果佢地2個有日單獨食飯 我捐錢做善事
機率接近0。。。
機率接近0。。。

如果佢地兩個有日單獨食飯,我…我直播同Miss表白!
當年DSE報
Phy
Chem
Geog

考完5年後……教畜一隻

讀完返咗母校(同我好鍾意嗰個Miss撞口撞臉)

中學有個miss似初期嘅西野七瀨 不過我睇乃嗰陣中學己畢業
機率接近0。。。

C你係
機率接近0。。。

C你係

仲話係戀愛個愛

真係好多謝你呀,小珠

我份人就比較現實向
呢家既我應該會轉推左佢

記得之前禾珠係唔知咩con making話玲奈係ske嘅太陽 而佢想做玲奈嘅太陽
攪到我個兩日係咁睇w松
機率接近0。。。

C你係

突然醒返起佢係耶撚
機率接近0。。。

C你係

好奇問 妳幾時發覺自己係
機率接近0。。。

C你係

小四,覺得隔離位個小提琴Solo有糖
仲話係戀愛個愛

真係好多謝你呀,小珠

我份人就比較現實向
呢家既我應該會轉推左佢

記得之前禾珠係唔知咩con making話玲奈係ske嘅太陽 而佢想做玲奈嘅太陽
攪到我個兩日係咁睇w松

我都曾經做左幾個月w松撚。。。棄左
機率接近0。。。

C你係

之後同老豆傾(冇老母)就得出一個結論
上到中學老豆仲話好彩咁就唔使見到我比人搞大肚
機率接近0。。。

C你係

之後同老豆傾(冇老母)就得出一個結論
上到中學老豆仲話好彩咁就唔使見到我比人搞大肚

你老豆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞