NGT48討論區第9回︰每日都幻想與你海灘慢步!!!!

1001 回覆
6 Like 5 Dislike

神巴日日都上嚟吹水唔使做都唔睇

原來係講「心情」的

Idol嚟咖啫 又唔係生命嘅全部

講得啱

我係上嚟吹水先咁痴線啫,平時我都好少會同人講關於idoi嘅嘢

其實最緊要係呢幾個都唔係我個推,邊睇得咁多呀,顧唔掂喎,又要睇美優sr,如果本家公演有啱嘅MB我又會睇吓,其實都好忙吓

又啱 我放暑假得閒姐!遲啲返學就要專心讀書了!細乳姐姐都收錢先肯幫我 都唔好嘅!

人地係叫乳細呀

btw細乳帶風濕透黃........

昏的街道

你首歌我老豆都唔聽啦!咩年代!叔叔50歲以上?
唉 心郁郁冇嘢做想睇NGT v HKT

年代無關 好聽就係好聽

CK中學讀咩嫁?音樂?文學?

應該文科仔嚟

原來係講「心情」的

講得啱

我係上嚟吹水先咁痴線啫,平時我都好少會同人講關於idoi嘅嘢

其實最緊要係呢幾個都唔係我個推,邊睇得咁多呀,顧唔掂喎,又要睇美優sr,如果本家公演有啱嘅MB我又會睇吓,其實都好忙吓

又啱 我放暑假得閒姐!遲啲返學就要專心讀書了!細乳姐姐都收錢先肯幫我 都唔好嘅!

人地係叫乳細呀

昏的街道

年代無關 好聽就係好聽

應該文科仔嚟

都似 不過我估係理科仔

原來係講「心情」的

講得啱

人地係叫乳細呀

昏的街道

年代無關 好聽就係好聽

應該文科仔嚟

都似 不過我估係理科仔

點解會估音樂?

你覺得佢吹簫好叻

人地係叫乳細呀

昏的街道

年代無關 好聽就係好聽

應該文科仔嚟

都似 不過我估係理科仔

點解會估音樂?

你覺得佢吹簫好叻

發現其實真gay係神巴
連仔咩料,突然又上唔到嘅

你個野壞咗呀
連仔咩料,突然又上唔到嘅

你個野壞咗呀

我無你上咁多. 執緊啲電腦file
依家興咩都cloud 準備將大量電腦file搬上網

禾咪你隻貓~

禾咪你隻貓~

邊個嚟

禾咪你隻貓~

邊個嚟

真夏桃桃混合體----熊仔!

禾咪你隻貓~

邊個嚟

點混合法,又係拿埋口面嘅廢柴

禾咪你隻貓~

邊個嚟

熊仔樣似真夏眼似桃
我知 我專推埋啲無人推又廢又樣衰嘛 你地成日笑啦

禾咪你隻貓~

邊個嚟

熊仔樣似真夏眼似桃

樣似真夏

等我Google下先
我知 我專推埋啲無人推又廢又樣衰嘛 你地成日笑啦

乖啦,我都係馬拿豬推嚟,唔好起剛住

笑起上嚟都有7分似嘅
Beginner
神巴鍾意真夏啲咩?有啲人鍾意佢夠釣
Beginner

hi,歡迎進入NGT討論區
榊美優開口唱Beginner嗰下真係想Ctrl+W

鐘意佢夠戇鳩,不過以前覺得佢係真心戇鳩,宜家變到有D有心扮戇鳩
彩姐係咪横山彩分身嚟

btw佢已經日日都唱唱咗一個月,咩聲都唱爛哂啦
彩姐係咪横山彩分身嚟

btw佢已經日日都唱唱咗一個月,咩聲都唱爛哂啦

倒返轉先係

鐘意佢夠戇鳩,不過以前覺得佢係真心戇鳩,宜家變到有D有心扮戇鳩

個人覺得佢由頭開始都係扮

佢遲入嚟 一入就選拔 所以為咗快啲融入乃團就扮下醜角比人笑下
乃團個個大小姐就係差一個咁嘅角色
真夏好值得欣賞

佢之後反正都融入到,就攞扮戅鳩嚟玩,好似你咁講
你知唔知美優連續日日凌晨4點開sr開咗半年,仲早過大西桃香,個份毅力真係佩服,你就包容吓啦

你知唔知神巴晚晚通頂就係為睇SR 個份毅力真係佩服 大家就欣賞吓啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞