NGT48討論區第9回︰每日都幻想與你海灘慢步!!!!

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
神巴次次po甜嘢我都一係做緊嘢一係喺街
今日珠po有008 加持,好旺

仲有一個月,可以旺足一個月

突然好唔捨得佢畢

叫番大堀惠個D出嚟組SDN48

香港組個48Group先啦

香港冇鄉下地方,普遍女仔都讀到書,邊個同你做偶像

波霸餐廳想請人都請唔到

靚個啲去唒做o靚模接job啦

係歐洲shopping
你叫香港女仔好似48G咁操唱歌跳舞,唔夠一個月就頂唔順喇

https://youtu.be/peN4gQzedVY
唔係既
你叫香港女仔好似48G咁操唱歌跳舞,唔夠一個月就頂唔順喇

https://youtu.be/peN4gQzedVY
唔係既

hea撚到
今日珠po有008 加持,好旺

仲有一個月,可以旺足一個月

突然好唔捨得佢畢

叫番大堀惠個D出嚟組SDN48

香港組個48Group先啦

香港冇鄉下地方,普遍女仔都讀到書,邊個同你做偶像

波霸餐廳想請人都請唔到

理性講 生活圈子同地埋上細係問題
但其實唔少15-20歲細路女都會發明星夢 啲中學dance club好受歡迎 街頭公園間中都有後生女跳舞
我覺得最大問題係香港獨大電視台唔搞/無秋元康啲人插手,無曝光=地下=網上小眾人識,搞唔大無咩名氣收入班細路女玩玩下就唔玩

係歐洲shopping

都話本土撚
我指態度/心態/決心

人地跳舞老師上常時旺屌,香港女仔點頂得順

呢個真,但如果有曝光有收入有電視節目影住呢?
最原始嘅問題係香港唔係一個發夢嘅地方
HKG48
HKG48

我cow唔到嘅都係g
本人最鍾意港女 當然咁講
有無人覺得矮好慘 尤其係有個米八高嘅fd
有無人覺得矮好慘 尤其係有個米八高嘅fd

覺,睇落好似柒啲咁
我都係矮人

囡囡瘋狂食肉

G Bra瘋狂食囡囡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞