NGT48討論區第9回︰每日都幻想與你海灘慢步!!!!

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
我想知連燈係咪冇HKT飯

HKT 未 debut 已經去睇公演

一開頭推邊個?
我想知連燈係咪冇HKT飯

HKT 未 debut 已經去睇公演

一開頭推邊個?

有無人推過HKT五君子
好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又黑呢個又憎嗰個,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

睇 idol 只是娛樂,不是生活全部,醒下啦

你話アイドル只是娛樂?咁冇咗アイドル嘅我又會係啲乜?我好可能中一二嗰時比人Bully到已經跳樓自殺死撚咗啦!

不過就係正正喺我最想死嗰陣有個死矮仔走埋嚟同我講「比心機,努力就會有回報㗎啦! 」跟住有個十二歳豆丁又同我講「想做一件事就要Full Pow去做! 」呀姐我先至頂得到今日咋!

偶像就係我生命嘅全部,我願意用一世人時間我所有搵返嚟嘅錢去守護48G入面毎個Member嘅一個笑容!!!

而我屌佢係只因為我仲Care佢咋,傻西瓜!唔係你睇下我有冇屌鬼頭?我懶柒理啦!

唔同你講咁多啦!你自己反省有冇Treat Well自己個偶像先講嘢啦!
好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又黑呢個又憎嗰個,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

你話アイドル只是娛樂?咁冇咗アイドル嘅我又會係啲乜?我好可能中一二嗰時比人Bully到已經跳樓自殺死撚咗啦!

不過就係正正喺我最想死嗰陣有個死矮仔走埋嚟同我講「比心機,努力就會有回報㗎啦! 」跟住有個十二歳豆丁又同我講「想做一件事就要Full Pow去做! 」呀姐我先至頂得到今日咋!

偶像就係我生命嘅全部,我願意用一世人時間我所有搵返嚟嘅錢去守護48G入面毎個Member嘅一個笑容!!!

而我屌佢係只因為我仲Care佢咋,傻西瓜!唔係你睇下我有冇屌鬼頭?我懶柒理啦!

唔同你講咁多啦!你自己反省有冇Treat Well自己個偶像先講嘢啦!

對唔住呀,姐姐

btw無
有無人推過HKT五君子

菅本裕子谷口愛理真心正
指原未去hkt之前我正係認得裕子

不過就係正正喺我最想死嗰陣有個死矮仔走埋嚟同我講「比心機,努力就會有回報㗎啦! 」跟住又有個十二歳豆丁同我講「想做一件事就要Full Pow去做! 」呀姐我先至頂得到今日咋!

因為偶像生命嘅全部就係飯,所以偶像就係我生命嘅全部,我願意用一世人時間搵返嚟嘅所有錢去守護48G入面毎個Member嘅一個笑容!!!

而我屌佢係只因為我仲Care佢咋,傻西瓜!唔係嘅話你睇下我有冇屌鬼頭桃菜?我膠都費事比佢啦,屌!

唔同你講咁多啦!你自己反省有冇Treat Well自己個偶像先講嘢啦,柒頭!
有無人推過HKT五君子

菅本裕子谷口愛理真心正

所以D人問點解hkt會有裏垢,會咁唔團結,我會話有義氣個D已被人迫走哂,留低嘅個個都心戰王

我知我咁講會得罪人,要屌就講隨便
有無人推過HKT五君子

菅本裕子谷口愛理真心正

所以D人問點解hkt會有裏垢,會咁唔團結,我會話有義氣個D已被人迫走哂,留低嘅個個都心戰王

Sad but True
有無人推過HKT五君子

菅本裕子谷口愛理真心正

Sad but True

古森結衣
改咗幾次篇潮文都係有啲怪
其實如果有睇hkt嘅bingo就知,俄妹鬼妹仔性格,好鐘意搶鏡,所以一定有人勁憎佢囉,所以單單裏垢都中槍,rip

不過正正就喺我最想死嗰陣有個死矮仔走埋嚟同我講「比心機,努力就會有回報㗎啦! 」跟住又有個十二歳豆丁同我講「想做一樣嘢就Full Pow去做啦! 」呀姐我先至頂得到今日咋!

因為偶像生命嘅全部就係飯,所以偶像就係我生命嘅全部,我願意用一世人時間、畢生錢財去守護48G入面毎個Member嘅笑容!!!

而我之所以屌佢都係因為我仲Care佢咋,傻西瓜!唔係嘅話你睇下我有冇屌過鬼頭桃菜?我膠都費撚事比佢啦,臭閪!

唔同你講咁多啦!你自己反省下有冇Treat Well自己個偶像先講嘢啦,柒頭!
睇嚟呢位絲打好想做金句王咁喎

心底話

難 佢價值觀同呢到主流相反
【ON9】飯咗48G十年,你問我答

心底話

話時話傾咗咁耐,絲打其實你NGT推邊個㗎

心底話

話時話傾咗咁耐,絲打其實你NGT推邊個㗎

柏木

難 佢價值觀同呢到主流相反

咩叫Mainstream???
(真心)佐藤杏樹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞