NGT48討論區第9回︰每日都幻想與你海灘慢步!!!!

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
講咗咁耐都未問有無都憎鬼頭桃菜?

有無人可以貼珠巴潮文出嚟 我想睇返

好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又黑呢個又憎嗰個,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

睇 idol 只是娛樂,不是生活全部,醒下啦

save入備忘錄

冇咗アイドル我又係咩?可能中一二比人Bully到跳樓
就係有個矮仔同我講「努力就會有回報」,有個豆丁同我講「想做就要全力做」先頂到今日
又有個閪面女同我講「其他人唔明自己唔打緊,自己知道自己做緊乜就可以」
講咗咁耐都未問有無都憎鬼頭桃菜?

諗起貼吧有條友又係以前鍾意三上 做咗吧主 俾人bin到而加
有無人可以貼珠巴潮文出嚟 我想睇返

好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又黑呢個又憎嗰個,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

睇 idol 只是娛樂,不是生活全部,醒下啦

save入備忘錄

冇咗アイドル我又係咩?可能中一二比人Bully到跳樓
就係有個矮仔同我講「努力就會有回報」,有個豆丁同我講「想做就要全力做」先頂到今日

對應潮文 不過上面個篇係有人黑mb先用
同C你個篇重點唔同喎
屌...成朝都線已斷

我走啦,返高登

以為你訓4左
三上其實幾靚
所以我同你講:
偶像就係我生命嘅全部,我願意用一世人時間我所有搵返嚟嘅錢去守護48G入面毎個Member嘅一個笑容!!!
等陣 有啲細位我再執執先 唔好加入template住
所以我同你講:
偶像就係我生命嘅全部,我願意用一世人時間我所有搵返嚟嘅錢去守護48G入面毎個Member嘅一個笑容!!!

我守護自己笑容先
所以我同你講:

我守護自己笑容先

仆街明明喊緊又笑場
我想知連燈係咪冇HKT飯

老實答你

高登多D
所以我同你講:

我守護自己笑容先

仆街明明喊緊又笑場

成日係到諗自己幾時先出到坑 一眼都唔再睇48 日日都話就出坑
大米post創作總監

墨清
C我係HKG48 幾時守護埋我個笑容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞