蘋果類產品炒賣區眼紅者勿入 iphone15

1001 回覆
12 Like 163 Dislike
如果想trade機
係咪買個陣㩒埋trade會平啲

如果trade左但部新機拎左去放咪無機用

如果買完先再去trade會唔會無咁好價
你買完keep單
14日(好似係)內去番鋪拎舊機話trade
trade完d錢會係張單度扣
買個陣同買之後trade係一樣錢
(齋賣機唔係trade會平d)
唔一定要一手舊機交一手新機

咁你trade完舊再賣左部新
梗係會冇機用
扣錢係退返gift card?
Thanks
姐係可以隨時自用
收到你的新裝置後,請在 14 天內送交你的換購裝置。

應該係上網買新機果陣講明要TRADE
之後收到新機過曬野就囉舊機比番APPLE
但應該只係比番GC你? 唔會直接係單到扣錢?
原來有寫

如果我以換購方式在網上購買新裝置,什麼時候可以獲得優惠?

收到你的裝置並核實裝置狀況後,我們會透過你原來的付款方式提供換購優惠。
姐係扣返數?

如果11pro佢寫1900係咪邊框花左會扣錢?
唔記得咗 之前好似trade過功能無問題好似又無扣錢
幾時可以用agc買
睇完連登啲評語我放心了
今次一定有得炒
我年年都trade in 到時搶嗰陣㩒返trade in 攞完機之後佢會send封email過嚟叫你拎部機去順豐 跟住就咁拎部機去順豐就得 佢會幫你包裝埋 過幾日就會退返個credit去credit card ac度 同埋只要玻璃同鏡頭冇裂就ok 玻璃同邊框花哂都唔緊要 我裸機用成部機花到仆街佢都照收
天氣先生
如果搶個陣㩒左trade in
拎完機個價ok放左
係咪唔trade舊機都得
想問hsbc red 卡現在係apple store 訂 ip15仲有冇4%食
LM
register promotion , 頭唔知幾千有6%
得一個post
9頁
今年炒唔炒到自己睇路
都未開
大家今年仲炒唔炒
買一條線慳到20蚊
5條線慳100蚊

等我用皮幾野提升部iphone10%先
過多幾年唔換機, 走去換線?
挨到多幾年嘅話而家換嚟把撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞