蘋果類產品炒賣區眼紅者勿入 iphone15

1001 回覆
12 Like 163 Dislike
Action button人哋要特登拎近嚟睇先知分別
Dynamic island離遠睇已經知
見過有人寫收件人做Tim Cook老母都冇問題
我同事send過黎
tg監控bot
我見似似地java
定好似係script
又爆大法
上年唔計第一日只係棍到兩部
根本棍波好撚講命
係你俾緊錢果陣有冇新機補貨咁岩俾你接到貨
英國Inverness市中心面交ok?
有冇人會用Everymile買iPhone, 計miles抵過用red?
有冇人係加唔到卡落Apple Wallet?MacBook同iPhone都Add唔到轉過唔同卡都一樣結果……點解決? Firm咗啲卡係冇問題正常用到

滙豐︰您將結尾號碼XXXX的信用卡加入Apple Pay的指示 (香港時間 2023年09月14日00:10) 因需進一步驗證而未能執行。 請登入HSBC HK App並前往「管理信用卡」,將相關卡加入手機錢包。如懷疑致電 22333000 。

無法添加卡
請稍後再試或聯絡發卡機構以獲取更多資訊
如果有另外一張本身唔係自己嘅卡加落自己Apple Wallet度係唔得?同埋如果MacBook加卡點搞? 都冇App……
而家麻鬼煩要用app加
但係得匯豐係咁咋喎我見其他銀行都仲可以就咁加
同問
香港啲信用卡而家要喺app先加到
好似HKMA唔知幾時嘅指引
我月頭幫老母加citibank附屬卡都要特登幫佢reg Citibank ebanking ,極反智
我岩岩試一試發現online Apple Pay 冇得用Apple gift card… 想問吓有冇Ching知係咪真係冇得用定我腦殘 ,如果去門市訂可唔可以Apple pay + AGC?
好似新產品冇得用gift card
上年都係咁
明明首晚預訂係可以揀開賣日落舖攞
如果唔同acc同唔同地址唔同信用卡
但同一電話number,會唔會比人cut單?
星期五晚8點鐘 頭果半個鐘會唔會完全入唔到
同問
就係手動唔得一定要係本人嘅e-Banking再透過App裏面Add……
網上訂單一向都係唔可以Apple Pay + Apple Gift Card咁嘅組合俾錢不過門市好似得(?) 呢個我就唔清楚了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞