蘋果類產品炒賣區眼紅者勿入 iphone15

1001 回覆
12 Like 163 Dislike
呢個po有圖架
https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-shopping-special/apple-store/

其實食迎新實係仲抵玩不過邊張就唔知啦可以去做下功課搵搵
St狗年年都先放風話水位唔多㗎啦
睇吓香港同大陸分別幾時開賣先諗啦
買咩色都要問人
幫你用埋部機好無
幫人問佢Reward+登入唔到......一Click登入然後跳咗去HSBC App登入完之後就唔識跳返去Reward+嗰度 (唔知有冇人都遇過呢) 完全卡Bug咁款咁點樣唔用Reward+呢個App嘅情況下登記嗰個優惠?又或者點解決登入唔到呢個問題? Thanks咁多位!!
唔係bug, 係 HSBC 個APP 設定係咁。要LOGIN 咗BANKING 個APP 先
'Registration' means the successful registration of an Eligible Credit Card via the mobile application HSBC HK Reward+.
正常喺Reward+撳完登入之後係會跳去HSBC App然後Show呢頁出嚟再跳轉返Reward+

依家佢係撳完之後就彈去呢個登入畫面就停咗……就算再喺呢度HSBC App登入完之後都只係普通登入銀行App咁,冇跳轉返Reward+
好多大佬輩上嚟扮新手
依家都重禁到256 512 pro max
炒唔起啦
就係Login咗之後就停咗喺HSBC HK App度冇自動跳轉去Reward+登入完成……
試吓restart 部機或者 reinstall app la
哇我屌……因為呢啲咁嘅濕鳩原因登記唔到冇嗰四舊水回贈好撚戇鳩喎大佬
唔可以gift card + apple pay 可以 gift card + 入卡number
Restart完都係咁依家試下將個IOS Version更新咗先睇下Fix唔Fix到……再唔得先Reinstall搞過希望今晚搞得掂啦
update IOS 先啦
今年炒唔起㗎啦
利申:準備咗5個apple account+5張信用卡掃20部
呢個似喇
Update完再Reinstall嗰兩個App都係一樣結果。。。。。CLS公司

另外就係想問下第二點佢純粹係規矩上做個樣講下 (點都一定有呢個優惠) 定係其實要等佢批先有?
全部人都係望住同一個registration page同一set terms得你問撚到煲底
有冇人知聽晚20:00係唔係可以全數gift card俾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞