蘋果類產品炒賣區眼紅者勿入 iphone15

1001 回覆
12 Like 163 Dislike
投資涉及風險。您應就本身的投資經驗、投資目標、財政資源及其他相關條件,小心衡量自己是否適合參與任何投資項目。蘋果類產品價格可升可跌,甚至變成毫無價值。買賣蘋果類產品 均可帶來虧損或盈利。

Investment involves risk. You should carefully consider whether any investment products or services mentioned herein are appropriate for you in view of your investment experience, objectives, financial resources and relevant circumstances. The price of Apple Devices may move up or down and may become valueless. Losses may be incurred as well as profits made as a result of buying and selling Apple Devices.

請各新手/小學雞先讀

1. 請問幾時會再開訂呢?
答: 可致電 800-908-988 找客戶服務員查詢
答: 可到http://www.apple.com/shop/訂購

2. 我有心臟病,日日提心吊膽好驚比人CUT單,點算好?
答: 落訂後,CLICK入ORDER內有""""CANCEL ORDER""""選項,按下可保平安

3. 機我收到了,等左幾日...幾時放好?
答: 發問之日,正是放機之時,因為你已吃不消
答: 本區有多人可以用原價+12蚊同你接貨, 詳情請留名

4. 先達放機,去邊間好?
答: 勤者多得

5. 賣機時店主要求留電話/id card no,點做?
答: 走

6. 重要事項?
答: J數可走,卡數不得不找

7. 放完機之後點
答: 用你畢生演技扮無野發生,將錢運到銀行, 找卡數/ALL IN利物浦
答: 10%捐比人, 不過唔係叫你捐比馬會

8. 師博師博,我想問下2023年邊幾個星座無甘易比人CUT單?
答: 處女座 -> 山羊座 -> 雙魚座 -> 白羊座 ,
答: 想轉星座既, 請致電 800-908-988

9. Credit Card authorization 問題其實黎黎去去都係果幾個
答: 小心credit limit, 留意分期會扣limit
答: billing address / personal information 問題
答: (特別係HSBC) 冇整Visa/Master Password
答: Apple/銀行 個Server有問題
答: 禁一下: edit order-->cancel order; 紅字即走

10. 請問可唔可借部機比我炒丫?
答: 英國原價+500, 冇問題請留名

11. 咩係NYS? NYC,PFS又係咩?
答: NYS: New York Station 紐約站,果度間豐澤成日有iphone4買
答: PFS: 打錯字,原為FPS(Frame Per Second),指高登巴打刷Apple網頁的更新速率
答: NYC: Not Yet Cutted, 巴打欠J數仍未找,需要你的行動!
師兄弟,歸位啦
蝕少當贏
終於識笑
上年真係小陽春,一部執$3k
今年有$300都偷笑
今年炒唔起咪自用囉
驚閪咩
有type C 既話點會炒唔起
淨typec 冇 periscope唔覺會炒好高
咁早開始吹淡

等人訂曬先開始都未遲
我反而睇好今年個銷情

但我自己都想換機

唔想食炒,心情好矛盾
Lm
每年正常8點乖乖入一定訂到
我係爛咗要換
諗住買住一部睇下炒唔炒得起
炒得起就放,炒唔起就自用
買兩部
一部放一部自用
大陸都冇錢 炒條撚咩
炒唔起就含
有幾多用戶會好想要高倍數光學變焦?
你咁講,正常用家會在意typec?
甚至覺得轉typec啲線又要換過好麻煩
//有調查顯示,超過 44% 的Android 用戶會因為 iPhone 15 系列機型改用 USB-C 插頭而吸引他們選擇 Apple 手機。//

https://unwire.hk/2023/09/10/iphone-15-6/fun-tech/amp/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞