蘋果類產品炒賣區眼紅者勿入 iphone15

1001 回覆
12 Like 163 Dislike
點解iphone唔抵用
聽講大陸預訂創新高

無source

首發PRO MAX 1TB 應該最少炒高1皮
你開ac唔洗但係你訂果時要
睇牛牛啲人話京東預訂數已經創新高

果然口裡說不
訂果時要証件咩?我記得好似入電話地址信用卡
我幾年冇訂喇以前係要,唔係以前邊有咁多咩咩大法
我以前炒即日拎機係要証件,送貨果隻就唔洗
有冇人知apple gift card / balance 係咪買唔到新iPhone
年年都搵沙田愛姐
以舊年為例,一開始1TB賺最多,跟住256大熱但突然殺出128反超前,所以好難估
唔識想問姐係22號係拎原本預定左張單先可以walk in 定係純粹同人鬥排隊快?

btw 可以用apple gift card/balance 嗎?
AppleCare+

AirPods: 兩舊幾水保多年+無限次意外維修,抵到爛

Apple Watch: 同AirPods嘅優點一樣,夠平又抵玩

iPad: 如果同一訂單有埋支筆/鍵盤嘅話AppleCare+係會包埋,而且本身價錢唔算貴同埋保配件都唔需要加價

Mac / MacBook系列: 維修起嚟貴撚到戇鳩,比起其他AppleCare+保兩年,佢係保三年 (但價錢同iPhone Pro系列差唔多)

iPhone: 喂???優勢/特色在哪裡? 齋貴????
iphone 棵跑+用幾年先要買applecare

利申未買過
如果你係”裸機派+銀包夠厚”嘅人咁咪買iPhone嘅AppleCare+囉
同埋iphone有啲真係年年換 一定唔買applecare la
我自己就係大概兩三年換一次但都唔會買AppleCare+……因為對比起其他Product嘅AppleCare+之下,iPhone嘅AppleCare+真係好唔抵玩
Agree
smartone fastpass有無伏
耳機/錶呢啲其實真係好易就用得著佢嘅「意外損壞」維修服務而且實用得嚟仲要夠平啊嘛……屌你個iPhone唉……如果你話$999-1199呢啲Range AppleCare+我可以考慮下嘅
沙田中心愛姐 幾好價, 可能多自由行沙田買野
通常2年就換機啦
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞