最近睇緊邊套韓劇? (68)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
用2PM同少時呢兩隊紅咗咁耐嘅同sf9比好似有啲距離
車銀優夠自己紅過成隊 佢都冇退
銀優係好仔嚟
隊長同路雲傾完都阻止唔到佢退團
而家仲要出嚟滅火
今集救蔘妥坤段野戲都唔錯 一開頭銀殲同王后鬥智都唔差
有d期待薩雅返左去亞高族扮神氣會有咩轉變
依家最唔期待係坦雅條線 今集佢講到銀殲做神氣係錯事咁真係R頭
明明佢做神氣統一左亞高族唔再搶自己手足係做緊好事
唔關事
做人切忌忘本
啱啱睇完第4集
個劇情好緊張
今季我覺得直頭追到鬼佬Game of Thrones
我覺得坦雅同薩雅一直係嘗試按字面去理解個預言
即係要佢哋三個集合喺一個時間地點去配合個預言,終結世界嘅問題(妥坤暴政、兩個大部落戰爭等等)
但佢哋都係唔知實際要做啲乜

反而銀殲作為依那依神氣再世擊敗妥坤(阿拉莫再世)可能先係預言嘅意思
由第一季一開始銀殲老母意識到銀殲就係阿拉姆恩+埋佢可以騎坎莫爾
我諗阿拉姆恩再世點都係銀殲先啱
不過坦雅真係太過盲目咁順從呢個傳說
我覺得分分鐘伊那伊神氣同阿拉姆恩就係好似銀殲同薩雅咁係兩兄弟黎
車銀優算係相近d嘅例子 見佢幾忙都抽到時間cb出event
Apink恩地又係堅
7人逃脫 咩料呀
仲依為有人會幫方多美
其實係冇(除左繼父母)
佢嘅角色係《頂樓》閔雪娥+裴露娜+河恩星
三合一
本質心地善良,有正義感,但係成日被人蝦,同時對親生老母感到畏懼。
基本上呢個情況會一直延續落去,直至佢失蹤(但應該唔會死,第一集開頭仲有佢長頭髮時嘅身影,而唔係失蹤前短髮狀態。
7人逃脫 咩料呀
仲依為有人會幫方多美
其實係冇(除左繼父母)
佢嘅角色係《頂樓》閔雪娥+裴露娜+河恩星
三合一
本質心地善良,有正義感,但係成日被人蝦,同時對親生老母感到畏懼。
基本上呢個情況會一直延續落去,直至佢失蹤(但應該唔會死,第一集開頭仲有佢長頭髮時嘅身影,而唔係失蹤前短髮狀態。仲要係幾年後,主角群最風光嘅日子)
報告會長

套劇有榮榮
正呀
底下最右就係榮榮
一定好多戲份
車銀優好過同紅過佢好多,好多人未必識佢果團,但佢從來唔覺團係佢負擔,每次講係ASTRO嘅車銀優都覺得佢係好自豪係其中一份子,依樣嘢真係好值得尊重
俞承豪搞乜愈來愈霉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞