最近睇緊邊套韓劇? (68)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
留真近幾轉腳頭唔錯~
呢類戲多數仆直,今舖真係睇車銀優
好睇
阿斯達連彩恩同雪星都換埋人 其實係咪剩係得妥坤同太遏何冇換到
諗起早幾年辛叡恩嗰套...
有冇機會挑戰女神降臨?
想睇走進你的時間 冇睇過台版想見你
咁快啲睇!! 真係好好睇的 歌又好聽
睇左韓版先
唔會
《女神降臨》之所以紅係睇中女人愛睇嘅心態
女神降臨我係韓書晙派
流浪街頭
係囉 個feel錯晒
《想見你》韓國版老子維
老子維居然變成丘巴卡.. 清秀又溫順的老子維跑哪去了..
https://twitter.com/....../1700054674467115275/photo/1
我的老子維去哪了... 西八,這個只是乞丐維啊
https://twitter.com/pxdxing/status/1700060551303610450?s=20
來源: theqoo https://theqoo.net/square/2923599995
1. 到底受了多少苦啊...
2. 那個頭髮... 是假髮嗎?
3. 他在這段期間到底經歷了什麼... 怎麼變成流浪漢了啊
4. 有點像《祕密花園》那個武術指導
5. 台灣的是成熟幹練的樣子,但是韓國好像是乞丐風格... 劇組有看電視劇嗎? 為什麼人物解讀會是這樣呢
6. 老子維為什麼過著露宿街頭的生活呢ㅠㅠㅠㅠ
7. 暈,天啊,那個是安孝燮??? 哇,我差點沒認出來ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
8. 我很喜歡老子維的說,造型為什麼這樣???? 因為我很喜歡《想見你》,所以原本很期待韓版呢...
9. 那個不是變老,根本看不出年齡吧ㅠ 就是乞丐
10. 我要瘋了,那個超帥的老子維到底去哪了....
11. 有多少中年人會留那麼長的頭髮啊ㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎㅎ
12. 只要加一點白頭髮就可以了吧ㅋ
13. 我一看到老子維就覺得很好笑,沒辦法專注,西八
14. 老子維確實是歷經風霜的角色,但也不是這樣啊ㅋㅋㅋㅋ 嗚嗚ㅠㅜㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
15. 不是啊ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 如果想要顯老的感覺,打扮成《社內相親》的程度就可以了吧ㅋㅋㅋㅋ
(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
好似祕密花園男二
武術指導係男三 定係似Oscar
你啱計漏Oscar
估唔到而家劇造型復古到令人諗起佢
笑咗 真係有得揮
好過份
變左流浪漢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞