[Netflix]One piece live action 海賊王集中資訊討論貼(2) 84個國家排名第一

415 回覆
30 Like 1 Dislike
沙鱷唔係cast左
Jon Bernthal應該岩做
不過都可以做Mr. 1
根本得追憶篇ok因為跟足原著冇改過
3部曲拍到武僧同宗次朗成個弱智咁
動畫打宗次郎嗰度明明幾撚好睇
nami 演員做訪問個LOOK 正好撚多
首先要光頭lol
Mr 1 應該都係黑人
西方粉絲 好出名既一個MEME
Show runner Matt owens 都知
https://youtu.be/kb_udP2ZeF8?si=EQqkXn18eR7inIQ6
第一季 Mr .7 已經係黑人
我覺得佢會繼續安排黑人俾zoro斬
Inaki 真人都好似路飛
仲有銀他媽
你知唔知呢啲budget 嘅美劇點製作架
本身2024年第三季,而家罷工就唔知了
無睇漫畫,睇到第7集
想請問魚人話自己比人類歧視嗰度原著有無
由個魚人話自己比人類歧視去度藍髮家姐
開始有啲出戲,本來一路都睇得幾投入
漫畫好似後期魚人島篇先有講
銀魂定位係真人化就算崩撚左都可以當做銀魂特色
冇睇過漫畫,岩岩睇完第一季真人版,想講真係好好睇,每個角色嘅塑造都好有血有淚,由其睇香吉士同佢老頭分別,真係有眼濕濕,路飛放頂帽去娜美個頭又好感動,果種熱血同伴之間嘅友誼令我好期待下一季
第一集個肥婆海盜都好似樣
有 ,後期格局去到全世界,魚人係少數族裔,俾其他國家貴族同政府高層人物歧視。(其實全部下等人類都係奴隸
再加多樣,個老鼠話世界政府取消奴隸制度,其實佢地啲boss仲玩緊奴隸
魚人奴隸拍賣價通常都高,所以會有人捉魚人去賣
因為歧視同埋會被人捉,魚人大部分生存係海底
到後期係有分人魚同魚人,不過都係俾人歧視,而魚人阿龍興建個公園都係有伏筆,但真人版可能唔會提
女主幾靚
片?
後期冇變靚女
應該唔會轉演員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞