[Netflix]One piece live action 海賊王集中資訊討論貼(2) 84個國家排名第一

415 回覆
30 Like 1 Dislike
未入偉大航道前
節奏剛剛好
cp9之前d劇情都仲好好,後面打big mon同入和之國完全唔知做乜鳩
呢兩日先重睇完
新世界d劇情進展慢到傻
以前一個大故事都係5卷單行本左右
新世界之後就要成10卷

完左和之國快返d,再講返路飛好明顯又慢落黎
好彩救博士嗰度冇畫,如果唔係又要慢多10話
騙人布變左黑人布

睇過原著真心冇興趣再睇一次
小丑d演技尷尬到暈
但佢設定真係黑人

外國有個meme 話zoro 種族歧視其中一點就係佢唔比路飛叫翻佢上船
巴基不知做得幾撚好
https://tw.manhuagui.com/comic/1128/9775.html#p=120
咁證明呢班外國人唔記得當初第一個開口叫烏索普上船果個其實係卓洛
Meme 唔洗咁認真

佢哋都唔艾斯做🍩
https://tw.manhuagui.com/comic/1128/9775.html#p=120
咁證明呢班外國人唔記得當初第一個開口叫烏索普上船果個其實係卓洛
Meme 唔洗咁認真

佢哋都唔艾斯做🍩

*佢哋都叫艾斯做🍩
‘One Piece’ Producers Say Scripts for a Season 2 Are ‘Ready,’ Episodes Could Air 12-18 Months After Strikes End
https://variety.com/2023/tv/news/one-piece-season-2-scripts-finished-1235716528/
第二季劇本已經寫好
跟到足設定喎
除左個鼻之外
巴基都有投訴
路飛team人最唔似反而係山治
條眉硬係爭咁d
真人加條卷眉好撚出戲cosplay咁
等罷工完
但真係咁拍落去,拍十年都完唔到喎到時班主角都老啦
但你唔加又無左山治特色
路飛都痴到條眉好似紫菜咁啦
回不去了
路飛條眉好似係佢本身係咁

佢大部份都還原得好似
可能佢真係想用現實人樣唔靠cosplay黎自然咁扮返隊人出黎
烏索普又係,除左個鼻外,個樣真係同漫畫一撚樣
鱷魚果d魚人就無計一定要cosplay先扮到
Jojo之前拍左第四部開頭的電影版,打水首飾同玩具軍團果2段。
好唔掂
阿朗我覺得ok夠高大啦,同埋真係幾夠兇狠。
同埋做唔到手插入褲袋果種瀟灑不羈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞