[無職轉機]無職轉生 ~到了異世界就拿出真本事~第二季(5)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
你睇開龍傲天?
我有權有勢只要我想 諾托斯同伯雷阿斯都會為我撐腰
中招係因為俾人打中,唔係因為低防
都見唔到明顯傷害

當佢成身盔甲打唔穿,推佢一樣會郁
咁當我求下你話我地知有邊套神作
唔洗提咩全程高潮呢啲bullshit 係人都知冇 咁你有咩推薦
平時睇開垃圾 真心想跟你學下嘢
其實我印象中除左鬥氣係加防上面既描述係比較少,我覺得你當鬥氣係主要係攻擊上面加乘會好d,因為除左龍神係比較特別之外,其他人既鬥氣都無乜點係防上面有加成過
你當係主要係加攻同埋速度上有加乘咁樣先,所以d戰士冒險者打勁魔物都係要好小心,唔係既話靠鬥氣都檔得住唔會咁驚死
暑假快d做功課
睇完試咗踩自己隻貓,俾佢咬咗幾下

好想吸
梗係啦佢又唔係狗
老細同同事玩得仲癲
魯迪呢d小兒科
原本以為今集會俾人插嘔心,但睇咗啲reaction, 啲鬼佬好似普遍係覺得搞笑多啲
可能啲角色已經唔係小朋友,佢哋就覺得冇問題同埋仲睇緊嘅人都應該接受咗呢套野既尺度

反而上集講奴隸佢哋反應好似仲大
可能就你發現原來暑假就來完,未開始過,又無人借比佢抄所以上來發洩下
上集屌乜? 無救人不特止走去買?
又趁機曬貓
有啲黑人一見到呢啲奴隸劇情會有少少反應大
佢哋話魯迪來自現代,覺得奴隸係冇問題有啲驚訝咁
其實成個魔法大學篇係用嚟承上啟下
長篇小說比少少耐性都唔得
仲要動畫已經推得好快
我睇小說反而幾鍾意呢篇講下日常
小說好鍾意大學篇
睇咗少少ptt
又唔係幾見到咩破防
咁都悶,我覺得點都好過第一季大森林坐監嗰度
不過今集內容好似太短又真
大學篇係連繫住主角同各大配角嘅回憶之地
個人覺得係最重要嘅一篇
咁咪唔好睇
扑暈自己 明年迷宮篇出先起翻身
佢地skip咗上季偷運獸人個集?
其實上一季頭七集咪又係日常
後宮方面黎黎去去得一個莎拉, 仲要反面收場
Sylphy個好感度係上一季積落黎o既
Rudy連佢係女都未知唔好講話感情戲
唔明佢做乜話變左日常後宮番
都唔知冇睇過 真-日常後宮番
講意淫已經好輕手
睇吓英雄教室個邊
呃...
SOR...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞