[無職轉機]無職轉生 ~到了異世界就拿出真本事~第二季(5)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
想知佢理想中既劇情片係咩
話唔定佢真係有品味
搵到d隱世神作出黎
睇到又點, 係節奏問題, 正如水星魔女點解比人屌到反艇, 就係日常多到班fan忍無可忍 果邊唔同既係一係就玩日常 一係就一下塞勁多資訊

所以一開始就話係我問題 唔應該期望個節奏要keep住有推進
留名學野
真, 冇覆即理虧。 見字即刻問多佢幾條問題, 佢愈多問題冇答就愈顯得佢有問題
又變左節奏問題節奏邊度有問題?
佢問我係咪gay ,link去意淫有咩問題
你句句都要咁抽秤真係有排你抽
仲可以屌埋我一碌鳩打一船人tim
日常&劇情推進, 呢d唔係節奏係咩?
快d搵多d野揪秤啦 呢句唔得總有一句揪秤到
咁所以請問有冇一套作品係ching你認為係成套都係高潮位
係我認知你所講嘅意淫後宮番都會有文戲位
得一條友問你係咪gay
你就屈晒四十幾個負皮你既全部都係意淫
冇問題?
睇小說
睇wiki
魯迪有預知眼woo加上佢一直都有做肌肉訓練,力量上都有返咁上下
同埋貓狗主要係屈機在招固有魔法
即場示範單打
屌你都費事
擄左兩條女重監禁埋都叫日常?
你日日綁架人?
樓上咁撚多人解釋左呢幾話都係交代緊人物關係同鋪緊之後劇情,劇情推進緊又有咩問題?
躝就躝啦,又要入返黎
俾人負評完好痛好痛,要拿返渣沙
我又請問番問我咩戲全部高潮位果幾個又邊到睇到我講既劇情&日常平衡=全套都係要高潮位

我不嬲都係講平衡。 係有人問邊套作品一直都要高潮, 勁到解讀埋我自己冇諗過同時都冇表達過既意思, 但我都好疑惑點解一堆人就入晒我數繼續問我 你問我一d我冇表達過既想法我要點答
你點判斷依家啲日常唔多資訊?
你點知係冇意義?
節奏配合返劇情有咩問題?
你點定義依家係冇推進?日常=冇推進?
所以就問你skip啲日常之後點解釋?
就係要呢d, 句句揪秤, 拗嬴 開心
駁唔到就揪秤
快撚d攔啦
今集我覺得無乜問題喎
劇情唔會話你無睇小說就唔明
而小說因為內容實在太多,睇完今集都唔覺會少左D乜,教訓貓狗,禁室培育,渣波都有做足
係菲茲見到魯迪做D對女仔黎講咁可怕既行為竟然一D感想都無呢度有D奇怪姐
本來真係想躝, 一講完睇正負評就知自己同主流鍾意既野唔同
純粹見你地著撚晒咪駁下咀
細路仔發脾氣咁款
躝出去就唔好入黎啦
又block一個白卡
仲要同呢個CDrom同名
仲要同呢個CDrom同名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞