[傾:仆你個街丫又話有冠嘅] 拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰貳拾捌

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
交屁宜加淨係記得佢成日越位,夾極唔熟隊波
同埋物理打爆10
上季五隻翼計埋細梅,最廢係交屁,最勁係高文
聽日0600 完轉會窗
今晚唔知仲有冇deal
英超球員踢得掂德甲
德甲咁低水平梗無問題啦

英超球員踢唔掂德甲
唔識用
今個夏窗除咗Sarr之外自己想走/我哋想佢走既都走晒
大大隻烏狗仲留緊喺度喎清
曲線認烏粉
第三中堅佢合格有找啦
不過你話放佢買隻勁啲肯打後備我舉腳贊成
烏狗用波比金同迪好
清佢一樣有問題
人地而家正選啊
仲第三中堅
所以我一向想高層清佢再喺市場搵個啱嘅人
不過高層當佢係寶,無計
西甲個pau torres咪仲廢
靚仔我會包容度高啲。
睇見啲死黑鳩犯錯仲一臉無辜如夢初醒咁就燥
杜怯過唔到2023啦。
德甲今晚12點轉會窗完
唔駛等聽朝先睇
✈️ 🆕 João #Palhinha: Understand he has received the permission to fly to Munich this morning! 🟢 light for the flight!

But: NO 🟢 light for the medical yet as more details have to be clarified. Replacement for Fulham etc.

@SkySportDE

講起史坦真係sad
叫做有啲嘢睇但係都留唔到
希望呢一季喺藥廠會再進步多啲返到嚟可以爭多啲機會
細梅第二啦下半季除咗絕殺嗰球之外都幾靜
腥雞唔太知點分
對我嚟講兩個表現差唔多
簽到牙paul逗住泡菜仔係咪有啲睇頭
條中場無咁豆腐
啲人究竟識唔識睇波,根本條友進攻中場料,意識都係攻中,仲叫佢踢防中,出佢完全冇防守,佢一失控球就俾對面打反擊,依季都試過好多次,有上冇落
依個係有潛質同實力,但係踢唔啱位同埋心態差啲啲
以後用唔到依個價買返,我哋前面而家都好夠人,係中後場差啲人腳,尤其係防中同埋閘,中堅我信唔過烏柏,睇落佢冇乜改善過
都啱一半嘅
佢踢開433
喺拜要踢雙中場
我覺得係佢水土不服多啲

佢係有潛力嘅
高普都係識教人嘅
過兩年可能踢得掂防中嘅
唔係而家囉
但係猁啱啱買左麥卡蘇保endo三個
佢過去都係坐
猁唔計防中 szobo mac gllm 3爭2 都好多機會
留喺度 佢要同大細梅爭位 有時雞髀腥踢埋攻中位 佢邊度夠爭
牙提不如翻嚟玩下一兩季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞