[傾:仆你個街丫又話有冠嘅] 拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰貳拾捌

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
kane touches 33
kimmich 126
就係踢得咁唔順既原因
入第一球咪就係之前傾同兒子嗰啲入波方程式
簡單直接
掂波多又做唔到嘢
有返個9號位根本就可以簡單直接啲
畀波走位
係,踢得好迂迴,個別球員走位又少又上腳又走埋啲死位,梅拿一出啲波爽幾多 ,如果場上一早有佢
傾首場可能唔止呢個數據
所以話,細梅就係爭個吓視野
希望佢突破到呢個樽頸位
仲係做綠葉好啲 後生仔孭飛都麻麻
世界盃
希望佢跟得傾多,會開竅
睇下 一球成名 1啦 pass pass pass
第一球傾已經顯功架
第三球腥掛住跑,自己offside都唔知,梅拿呢下真係食腦,懸崖勒馬揀橫傳做one two
大梅D足球智慧放眼當今球壇係頂級架

不過係比主流球迷underrate得好緊要者
唔好話主流球迷,連個教練都underrate佢,痴撚線
如果費sir無走佢應該破咗好多助攻紀錄
因為好多人睇球員係睇咗年齡先
傾轉會已經係好例子

btw電話佬
好心正選咪再出細梅啦, 一味得個扭字
我由傾加盟睇咗兩場 ,我覺得佢嚴重overrated
佢最終揀德國效力,睇返英陣容根本無損失
佢真係要改變吓踢法 仲要踢攻中踢成咁
但冇細梅又破唔到壓迫
而家隊隊都知mark死甘
多兩三個個人能力好嘅會好d
決斷力要時間浸/開竅
高文都浸左好多年啦
連帶費sir自己都唔記得點樣用好梅拿
甘美治幾時變咗球盲探測器
Kimmich go Kitchee la diu
咁佢始終屋企係德國人只不過喺英國生活 揀德國都合理
咁如果你淨係睇呢兩場又太underrate佢
我自己覺得拿高SIR比TT更加識用佢
拿高SIR就知道細梅要拍住大梅嚟用
一嚟大梅引走多啲球員比細梅有發揮空間
二嚟有大梅帶住,連帶細梅球商都高咗
我就唔想啦,強留柏華唔緊要
但柏華呢啲走唔成嘅,打右閘又唔夠強,下季又要free走
又要驚條撚樣鳩踢,不如照留史坦啦
帕華走唔走 史坦都會係後備 借出去多啲上陣機會練下咪仲好 話哂慕尼黑人+青訓 我都想佢成材
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞