[傾:仆你個街丫又話有冠嘅] 拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰貳拾捌

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
都咁撚廢仲要去49000,進步到d乜😂😂😂
呢條友好有聖山feel
過嚟接班
放撚咗咪算 成日話冇錢但keep埋啲垃圾 真心有能病毒。
Swap件Mctom係咪會出先
唔出直接賣走拎錢好過啦
中場都冇人用 關我咩事姐
傾第2球又係加仔助攻
McTom唔係都係衝上去先打得好嗰啲咩
但係依家要一個識得企喺後面位置感好嘅防中
不過贊成比Gllm走
唔計我對獌狗有偏見
我純粹係覺得交換嚟講,我地借咗gllm過去
但獌狗陣中好似無乜球員啱我地用啫
不死人卡斯米路
我都想
除非佢哋破產要散貨/食錯藥
如果唔係根本冇可能
真心要學你點攬摷
拜好似成幾年都冇試過贏加柏
有魔咒
見到簽Chalobah同Mctom真係飯都食唔落

杜狗幾撚時躝 下下迷埋啲英超廢人
傳到好行但我又唔覺兩老會比佢點
真係要簽不如簽翻hojbjerg算
拿鼠回歸吧
感覺嚟緊兩場可能係1分都拎唔到
查哥咁靚仔簽過去賣波衫都有賺啦
燈能到人都走埋
絕版 正
⚠️ FC Bayern is still in the race for Armel Bella-Kotchap as revealed!

➡️ At this stage it’s a decision between #Chalobah and Bella-Kotchap! #CFC

🆕 Bayern in talks and negotiations with Southampton today (loan)! #BVB is also pushing for the 21 y/o and has increased their offer (loan with an obligation to buy). Bayern in the pole position for ABK ✔️

@SkySportDE 🇩🇪

快 唔買點清pavard
簽 bella 啦 咪簽啲到頂嘅英撚廢人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞