[傾:仆你個街丫又話有冠嘅] 拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰貳拾捌

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
70M歐羅對家都唔會接啦,絕對主力wor
富哥去夠
fc germany
Palhinha 嘅 plan b 係 dier
真係天堂與地獄
兩個唔同位喎
dier 可以打防中
啱啱睇德國隊個大名單
係唔係第一次無晒14世界盃嘅球員
不了
鬼叫杜蛇淨係識英超
隊隊波都咁有米
-係overpay 一係得啲蛋散
要等新sporting directior到先有得搞

簽唔到Palhinha希望乜都唔簽等冬窗
Dier純屬倒錢落海
而家話80m 唔知係計唔計埋bonus了
唔計就應該冇機 冬窗請早
今晚歐聯抽籤
Flick終於解決到甘哥問題

一個放後衛 一個唔call
Result:
同皇馬A米紐卡素同一組
paulinha呢個class唔算overpay啦
係富咸出名閪姐
反而覺得國家隊問題未必係中場
係後防一直未搵到最好配置
你冇穩定既中堅好難揀搭咩中場
希望唔好為杜狗買咁多人 條撚樣唔似挨得過今季
杜狗快撚啲躝
柏林聯
算啦 換咗條友我驚仲衰

但買到Palhinha真係乜都俾齊晒佢
要求拎聯賽+杯賽+歐聯4強好合理掛
但呢條友好似都唔係holding 6
拉馬嗰type嚟?
得你同雞髀成日睇英超
不過拉馬都幾慘
諗住同甘 哥 沙 四個爭 都叫緊第三中場
依家一野跌落第四
⚠️ FC Bayern has reached a total verbal agreement with João #Palhinha - as reported and confirmed again ✔️

➡️ Contract at least until 2028
➡️ Bayern is willing to pay between €50-60m at this stage!

Palhinha has informed Fulham and Marco Silva that he wants to join Bayern immediately. Negotiations ongoing.

@SkySportDE

呢個價買到就爽
但係富臨冇可能肯放
話晒係人地中場骨幹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞