[傾:仆你個街丫又話有冠嘅] 拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰貳拾捌

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
加雲貝治 45m hwg
拜缺6號位,猁又缺6號位
拜肯放人代表咩自己參透下
叫做好過山齊士,但差過沙比剎

有火 -> 成日怨冇得踢 -> 落到場但交唔到貨 -> 一直loop到變冗員
普巴有嘅缺點差唔多齊哂
優點暫時未見到機會唔多但每場都冇咩精彩時刻/說服力
夠又挖
João Palhinha, waiting for Fulham to find replacement in order to join Bayern on five year deal. 🔴⏳ #FCBayern

Fulham called Spurs for Højbjerg, not easy to agree on conditions with Daniel Levy.

Palhinha wants Bayern, clear message to Fulham.

又係等利維……
反而我覺得佢好有潛力,佢唔係水貨
咁佢都係18.5m買黎,依家賣到30m算係咁啦
大不了你當佢免簽,馬沙駛左18.5
Ryan Gravenberch to Liverpool, here we go! €40m plus €5m in add-ons, 5 year deal, he will fly to Liverpool this evening 🚨🔴 #LFC

Agreement in place and medical tests booked.

Deal was negotiated by Jose Fortes Rodrigues from Raiola.

原來賣到40+5 m 歐
咁有賺了
Elliot之流 或更差
打水手都普普通通⋯⋯
Ajax啲中場係fdj之後個個都吹到好大
Taylor又話乜天才中場

唯一值得讚係social media見親都
$20m 買 $40m 賣
Dreesen 好波
技術係有既,但個心態咁樣好難對佢有咩期望
佢個skills set/態度 10號位黎
比佢打8號都ok仲話train 6號
季尾哥閪既時候成日出佢 又做到乜呢
比你地講到好撚驚
我地個邊有個J到佢上天
原來走一個190cm Gllm入返個190cm 牙Paul
以為矮仔技術流 原來係搶截硬淨高佬
有vvd同格普可能態度會好d掛

係拜仁管教無方姐
係利應該英超top 3
拜仁都算都肯比機會後生仔
前中後tel 細梅 史坦有限時間都比到野睇
得佢係有d技術但其他野都未ready 山齊士
祝你地好運
交屁又係我地唔識用
Gllm又係我地唔識教
交尼同拜根本八字唔啱
老左既佢打假9最勁 打翼爆唔起
拜咁撚多年都要個中鋒
FB有啲利成日話拜仁擺佢打假9所以先廢
但除咗上季季初同慕婷傷咗之後
有幾時成日塞佢打假9
其實上季尾,佢傷完之後連打左翼都唔得啦
再講多啲,佢喺利最後一季都開始跌watt啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞