[漫畫][無限制劇透]BLUE LOCK 藍色監獄

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
明明入去係想做世界第一嘅striker,變咗去守龍
但係依家除咗潔個隊,其他隊龍門本身都係踢開龍門,唔係咩?

基本上佢地一起到腳就必入咁濟,勁過美斯,c朗
呢套除左我牙丸之外都係紙板黎
會唔入只係因為射果個柒左/比對面前鋒擋左/比自己友搞
其實有存在感嘅後衛都唔係太多,因為呢套啲前鋒成日都走返去自己後場mark人地前鋒
除左loronzo,其他後衛都冇咩料 BM 個幾個直頭臉都冇露
唔係 打A貨祖記個時有換到龍
個個係blue lock黎
不角係U20嘅龍門
咁應該冇了
BM出現得最多嘅後衛而家應該係黑名同泥船
但防守好似都冇乜佢地嘅事
泥船佢當自己係翼鋒喎
但泥船之後係比人擺左係閘位
所以先話呢套啲後衞根本係紙板黎
對方前鋒靠自己前鋒mark,要攻個時啲後衛都上去
都唔知邊個先真係打緊後衛

259 睇住先
凱撒練咗咁耐都做唔到 潔狗邊有可能一場就搶到呢招而且今場已經多咗招二連擊 反而呢招香蕉球有可能會俾凜搶咗
應該唔似俾潔狗學

潔狗一早知道佢要學嘅只係得凱撒對眼,其他佢都學唔到
凜又做多1話路人
比阿羊同sexy football 一夾就甩咗波

Btw, Noa 比人屌咗咁耐
終於做到教練應該做嘅工作
將一護調去man mark 士道
即刻打到PSG散咗
澟本身想傳比天邪鬼 點知比人撚狗無得傳,係估唔到呢家個陣容將國神調左落去同sexy football一齊打防中
凱撒 係咪已經無貨
冇貨,露晒餡 硬係覺得佢招新招式會比凜攞嚟升級
點解士道比人mark實就想換走自己佢唔係有套form係傳比凜架咩,都未試
凜既體系應該係要佢自己控制哂所有野
天邪鬼點會鍾意
同埋凜個套似太理論系統化
士道玩即興型
天邪鬼性格鍾意下面多啲
應該到澟開暴走mode嗰時,天邪鬼就會話澟先係最棒的
阿哥唔在場
開唔到暴走mode啦

同埋跟潔狗搵食有buff
依家成隊拜仁(BL成員)都好勁
青羅吓吓都同人55開
Sexy football 1on1 duel 唔會輸
阿羊1挑3
一護mark 到士道波都掂唔到
黑名一入黎就截咗凜嘅傳球
隨時個皇馬offer都搶堆俾佢兩兄弟重聚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞