[漫畫][無限制劇透]BLUE LOCK 藍色監獄

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
明明主角團入去個陣全部都係墊底個堆
個個依家排晒頭位
真係吹大咗
有時都諗緊凪係咪作者親生仔嚟輸左一次比z隊潔之後就輸到仆晒街
同潔組隊輸2次比澟隊波,跟住top6同雪宮組隊好似場場輸晒,之後打德國又輸,法國又比澟炒係望佢打西班牙場波可以覺醒入返3粒
感覺207同埋240都係舖緊劇情,之後會思考同成長 自己有個外傳漫畫+下年就出劇場版嘅角色,最終待遇衰極有個譜 (9估)
士道有加薪但無入波,凜加左成億幾,唔會係士道打打下紅牌落場,凜十打十一入三粒先升咁多掛
紅牌咪下場對拜仁停賽,唔會啦
踢幾場示範賽,連實際國際性賽事經驗都冇咩的中學生會有過 1 億 yen 的 offer 已經唔多合理
打法國個場,1粒波都冇入就好笑
澟係凪 的天敵
法國都未打西班牙,可能下場打西班牙停呢
鏝仲有2場
應該外傳會鋪佢地2個成長
親生仔踢左無耐波就咁bug已經好勁
其他人都係天才加不停努力
凱撒個配置係咪同凜一樣都係眼+傳帶射身體頂級
凜係升級版潔狗 兩個打法差唔多 隻眼可能潔勁少少
凱撒同配置先似9號仔射手
唔好意思 想問點解冇左漢化更新
唔知搞咩一直停 好似232停左勁耐再出一集又停
漫畫?
每個星期三好準時有漢化,依家到239
thank you
大家見到有新可以係到講聲
我見到就會改pin 提埋其他人
正體我仲未搵到新
潔口話佢下場要一次過超越凜同凱撒

會唔會太大諗頭?
凱撒明牌係高配潔狗
凜似全能型+射門精度,覺得進化方向會變,因為3個類型重疊好似好怪
唔覺得今篇潔狗會過到凱撒 最多打個和去U20世界盃決勝負
凜u20嗰個flow淨係出現過一次,今次有機會用嚟打凱撒
可能好娘咁樣
原來凱撒係世界11傑裡面最廢果個😂
一開頭個墊底排名係呃鳩佢哋
所有人都係墊底
到5棟合流開始個排名先係真
唔會啦 打英國牙朗遼佢單挑果陣有講佢係世界第一新人潔要過凱撒身價只可以令佢下場一球都入唔到 搞到佢大跌身價(預計國神最少入1球,另外2球又係潔入)
下場有3個主角 (潔狗 凱撒 凜)
隨時仲要加埋 一護同道士
得5個入波,唔夠分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞