[漫畫][無限制劇透]BLUE LOCK 藍色監獄

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
想問下你地平時邊到睇最快既生肉?
緊係冇戲份啦都未撚打法國隊
有包皮 凜 斬鐵 時光 士道龍聖 全撚部都未打 緊係未有戲份

如果單睇牌面 進攻最恐怖真係法國隊 咁既陣容
如果再加多個世青11傑 點玩
個人估 前面加左凱撒同意大利佬 有機會加個中場
會唔會拎返系師冴出黎哥哥細佬同隊完夢

不過包皮係作者寫果時 先係岩岩出名 隔左咁多年 已經變世一 有機會作者可以寫到佢更加誇張
暫時世界11杰已經出左前鋒,中場,後防,覺得法國隊應該會有個11杰龍門同埋想講作者出包皮果陣已經出左名好耐,套漫畫18年先開始畫,18年包皮已經拎左世盃
仲有鳥旅人,BL 最強防中, 如果搭埋時光跑狗, 中場防守最強應該係法國, 後防最強應該係意大利
成套嘢好似得呢個角色咁明顯影射包皮無其他角色係真人
英國條友咪牙朗
好想快啲睇德法,究竟德意下集可唔可以是但一邊快啲入波
如果世一同冰織組合入唔到波,德法戰唔比上場激死凜就好笑喇
冇潔狗嘅話拜仁應該俾PSG 炒0:3
BL Top 6 裡面嘅1,2,3都喺晒PSG
以凱撒咁樣墮落嘅速度,隨時俾凜撚狗咁撚
下集鳩Up 零進展
話哂都11傑,唔想凱撒咁快收皮
9估下集冰織+世一踢到個波到門邊,最後一頁殺出國神同凱撒預備阻自己友,再等一個禮拜
錯啦 係波皮都未掂到 啱啱開波
鳩up左成集
https://imgur.com/a/sbX94M6
我估緊嘅已經係下一話逢禮拜五晚已經瘋狂F5喺twitter捕圖透嘅心急人

拜託好似212話咁一集就入波啦
唔會咁快入啦 起碼都拖返2,3集,臨尾肯定馬狼,國神,凱撒3個一齊去防佢兩個

最on9係德國d後防係唔識防守,守波永遠得凱撒,潔同我牙丸
其他人冇meta vision 睇唔穿Ubers 嘅戰術
國神好似冇出現好多集
點解曼畫人冇update
有231 但係冇中文版
內斯都有鏡頭
睇黎國神都係黃雀後面既黃雀
好合理 佢又唔想潔狗同凱撒個入球勝負而家出黎
一定係俾第3者執入 下場打PSG先俾主角贏
而家仲要贏唔到波主角下場冇首發
即係可以排除左輸波
232有圖透喇
睇完232,隔一個月返嚟睇應該就入戲肉
下集又要拎一集回防,即係又要再過多集先到德國進攻,睇返阿羊回憶比烏話過佢去到門前就無乜意欲射波,隨時最尾果球佢入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞