[漫畫][無限制劇透]BLUE LOCK 藍色監獄

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
我覆錯了
想講kaisai
黑名又冇眼 同羊又冇咩默契 會唔會柒架
潔狗嘅第一次(喺5角賽入波)都係靠黑名

同埋依家都唔係個個開咗眼

好似Sexy football 俾潔狗吹(奏)完,依家變咗duel king
屌你真係寫到好似9:13咁
黑名唔需要要眼 只要圍住潔狗踢咪得
羊負責攔截長傳 黑名負責跟住配合潔狗one two打反擊
只要傳到落有眼是但一個
就可以製造攻勢
黑名冇眼都係做體力勞體 潔隻狗隻
同雷市一樣

和尚佬如果上場,斷估唔會因為係叫返格林上場,以為叫自己,呼應返呢個伏筆掛
個規則可以無限換人
就算換錯,都可以即刻換走
同埋如果寫俾凱撒入波,我寧願睇潔狗Hat Trick
要靠PXG估唔到嘅方法入波,第二球潔會入波嘅可能性係Ness 助攻,第三球會係凱薩助攻潔,成隊波最後團結一致咁贏
成件事好唔blue lock
一路合作但一路互𨳒
又玩吞噬 好似撚馬狼咁互撚
對家係睇剩返果球係澟入定包皮入遲下出和尚隨時唔係用佢嚟打士道,係用嚟打澟(no.1 vs no.300)
julian 都有可能上場,新neo 比賽佢暫時未有表現

我覺得noa 覺得凱薩麻煩, 之後NOA 會用自己換走凱薩,最後換到全員 blue lock 出陣 和尚同埋剩低個位 前 u 20 無眼人先有機會出場
你唔講都唔記得咗原來仲有個u20後衛喺拜仁
拜仁有U20後衛咩?
U20 Mark雪宮果條友
有黑名,清羅,雪宮3個,幾時排到佢打閘,應該一場都無得出
U20得愛空 閃堂 不角 3個排到前23
笑死
凱撒浪射knuckleball炒咗
凱撒個招一陣俾潔狗/澟抄埋射入就好笑
凱撒柒到仆街仲話咩起死回生既武器 又可以打潔狗落地獄,以為有咩陰濕招咁把炮(eg將清羅呢d收入自己派系),點知最後得啖笑
凱撒係咪就嚟俾人換出場?柒撚到。
繪心:凱撒對自己的評價過高了 凱撒剛才在做的 不過是失心瘋般這是以自己為主角的物語
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞