[漫畫][無限制劇透]BLUE LOCK 藍色監獄

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
下集一護對士道復仇戰
一護多數入波
拜贏就應該一護 潔狗 凱撒1人1球
可能好娘咁樣
原來凱撒係世界11傑裡面最廢果個😂
唔會啦 打英國牙朗遼佢單挑果陣有講佢係世界第一新人潔要過凱撒身價只可以令佢下場一球都入唔到 搞到佢大跌身價(預計國神最少入1球,另外2球又係潔入)
下場有3個主角 (潔狗 凱撒 凜)
隨時仲要加埋 一護同道士
得5個入波,唔夠分
下場一護對士道復仇戰
一護多數入波
拜贏就應該一護 潔狗 凱撒1人1球
一護入波嘅話 可能又要比篇幅士道覺醒

同埋潔狗入唔到3球嘅話,好難可以超越凱撒
要諗埋2邊教練會唔會show off吞咗一球quota
我估麥總唔會咁仆街嘅
同埋諾亞會出黎mark 佢

So far 係第一場潔狗on99俾尼馬(好似係)過咗先比教練入波
241圖透已出
之後起碼2話係凱撒同內斯過去篇

唔撚係回憶完之後
凱撒決定打不贏就加入潔狗
係幫凱撒整返個回憶buff,等凱撒下場有波入泥船馬狼回憶完就有波入,阿羊回憶完就刷助攻
潔對凱撒 : Fuck Off (公式 )
下場南無三有冇幾會出場?
Sexy football 等咗200話先有少少表現
期待Z team re-union
呢件除左引士道犯規食牌都無咩用
佢既定位應該係氣氛型角色,坐喺場邊打下氣搞下笑就夠,到呢家都唔明佢點通過到入100球果關
咁都要俾個機會佢入到top23 先可以繼續搞氣氛
個廢物邊有可能入到top 23.
坐觀眾席打氣德國得返一場波踢,一場波邊可能令佢價值爆到入top23,雖然包尾同尾2合作砌低澟係幾熱血
我估麥總出嚟可以入兩球
好難講
作者當佢親生仔
足球小將梁仔咁
鳩下鳩下入埋國家隊
懷疑佢下場搏到十二碼俾潔射
記得佢之前講過插水係佢嘅生存之道
老實雖然唔算討厭和尚,但仲比佢繼續留底又真係講唔過..
U20到依家佢都係做觀眾,得返一場德法戰比佢助攻/射入一球就留得底?
顏值擔當又無佢份
成套野啲人冇乜特別令人討厭嘅
只可以話都多二打六冇場出
討厭嘅角色最多只係久遠條25仔,雖然佢有補鑊
幾時有得睇士道再次中出我牙丸
睇漫畫睇到想棄 已經變到唔係足球咁
明明動畫咁好睇
其實佢有冇諗過最高價值top23就入u20國家隊,但如果唔係咁岩有我牙丸做龍,係咪又入面是但又搵條友去打龍?不角睇落都唔會入到top23
如果係咁,潔一定唔會射入
靠插水入既波點算贏左澟同凱撒
雖則係咁講但係有十二碼都唔知邊個射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞