[漫畫][無限制劇透]BLUE LOCK 藍色監獄

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
咁無球跑動係純粹意識問題
佢代入到人地個諗法就做到
但射門你知道人地可以倒掛唔代表你做正倒掛
第 2 選拔試 守過蜂樂射門 雖然被rin 執雞
https://www.youtube.com/watch?v=lo7ciECz6R4
好鐘意睇潔狗輸波咆哮
佢打意大利俾國王入波都試過
凜同凱撒連續3話都做佈景板
想睇潔狗好似當初贏二子果個爽樣望住佢兩個
最on9都係凱撒,邊有可能爭波爭到咁,你話唔傳俾人或者爭射都講得通,球球搶隊友波都弱9智,教練又覺得冇問題,世界球隊仲爭住要
佢都係想等潔狗控個波落黎
再「搶」個波黎射門
如果佢成功
觀眾會睇到潔狗控個波落黎比凱撒射

同上場截咗潔狗傳比泥船個波一樣道理
知唔知呢啲叫咩
咪就係爭波踢
射入既話
邊個會理
只會讚佢地戰術好
呃晒大家

拜仁正式收皮
凱撒少左條𡃁回應返比潔串佢赤裸既帝王
今集咁嘅發展反而似第2粒會比凱撒入返
唔通今次到凜冇波入
潔狗入多粒又換走埋ness就好笑,得返凱撒自己一個,btw潔狗招射門真係抄親生仔
Ness 咁撚廢就算啦 咁多個勁中場得佢冇超越視野
潔狗咁早學新招 會唔會成場波淨係入到呢一球?
估佢入曬3粒 超越rin同凱撒報價,回應埋話搶走凱撒既一切果句
雖然一樣覺得潔狗會入晒3粒但咁樣ness同kaiser果兩集回憶就畫嚟多9餘

見識過佢以前果套野,所以如果多餘既回憶都唔會意外
正路應該講ness 覺醒
幫kaiser 入返粒或者背叛

但睇完上面介紹作者另一作品
我都唔敢講了
回億係用黎呃下稿費,無咩特別意思,大家諗多左
感覺似係背叛 ness跟kaiser只係因為kaiser俾佢睇到魔法 到時潔狗做到類似嘅嘢打動佢應該都一樣
冇眼都唔知學咩人打中場
諗諗下金城宗幸好似都做過唔少呢啲事
如果潔狗繼續入波,凱撒嗌到喉嚨爛都似,每入一球都要大嗌一次入完波士道同sexy football都面紅又係咩事
好鐘意依套 啲套路連主角都可以輕鬆死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞