【達波來襲森林】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCXLVI

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
次次見到佢就諗起鏟蛇
Haha
八奇思考領域
屌意甲收皮啦⋯⋯好撚煩

不如送俾你幫你出埋糧
Rance哥應該係落茶記食個三點三都講到經濟學嗰啲嚟
haha
要珍惜下啲反對聲音 反度幾大巨頭已經俾度收歸左
咪就係
可以諗多幾層
唔好人講你就信

首先Fabrizio個可信性就比較一般
尤其呢個係佢單方面消息
同Ornstein有啲出入時信邊個自己識諗

其次咩叫 few games otherwise available for #AFC in 2024.
few即係幾多?

第三就係Arsenal未有FFP憂慮so far

第四就係咁既話Raya會同Brentford續約4年?

overall, fabrizio 個證據係弱 同 不太coherent
可以on hold先
Raya 同Brentford已續約4年
maybe 弱智個個係你?
鏟蛇無野(我只知佢近期既情況)
係你哋盲反
如果最後fab個buy clause to trigger after a few games係fake news既話
你既睇法就合理。
又唔係打NBA 續約年期唔會帶去新球會 續約係make sure下年loan完唔會free走姐

根本好多位係走吓程序用嚟造靚條數
拜仁就係咁
Block撚左佢未
朝朝都一大班人因為佢弱智而狂覆佢搞到成個post都係佢d弱智言論
好撚煩
呢1年turner都從 好似4m升到7m
所以都forgo咗opportunity to 賺錢

不過講真就算 3m都唔係咩big loss
very nice deal
我好珍惜架,block左佢好耐
外間很多反對度的聲音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞