【達波來襲森林】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCXLVI

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
可能1場activate
佢踢得惦,可能唔洗直接搵xhaka 替代
仲要買6號位做乜
冇人反對過呢個negotiation好喎

但呢個negotiation係最好解決方案,就代表lump sum 30m就係貴?邏輯有冇咁差?
automatically activated 已經係obligation to buy
UEFA個watchlist入邊Arsenal離FFP唔合格差好遠
Fabrizio係第一個話 我地可能FFP有問題 要咁樣做數

有衝突既話,只需要信Ornstein
Fabrizio 係差啲,今年都算搞錯咗Ramsdale/Saliba續約的年期
沙地快救
個option to buy fulfil左好容易達成既條件後變obligation to buy喎,實際上咪即係obligation to buy
意甲黑衣
你可以想像 $3000 買部 二手iPhone
如果work既話當然唔貴
如果唔work你會覺得勁唔爽 賣返出去唔知幾錢

但而家話你知 可以 $300 + $2700
個$2700 係你用咗覺得work先需要畀
但唔work 你就擺低個 $300就算了

定係你覺得 $3000賭一部唔知work唔work既 2手iPhone唔貴?

try to think probabilistically
有冇諗過由頭到尾得你一個覺得唔爽

件事好簡單,佢deal到loan + option to buy,perfect

佢deal唔到,要permanent transfer,still a good deal,起碼我唔覺得17m升格一個龍門位真係咁差,都唔覺得Raya / Ramsdale只係賣到15m

有冇咁難理解?
懂球帝
想問點解係15m
唔係好明
我地懂球帝Rance sir話覺得兩個龍是但賣一個鬥唔會收得返15m啊嘛
痴能線訓醒又見到有新deal
度蛇係咪想逼死我地啲反度
弱撚智
佢deal唔到,要permanent transfer,still a good deal

-> 你覺得咋,Edu唔係咁諗
否則,佢都唔會出個咁既3+27m offer
好明顯 Edu都覺得 30m直接買係一個stupid deal (which is what you believe to be a good deal)
Maguire 都要3000萬要鎊嘅年代….
達蛇呃完龍根呃patino
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞