【達波來襲森林】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCXLVI

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
That’s how we make money
我悔改
太神了,我的度
傳銷達又用 PowerPoint 搞掂自己 d 球員
伊度sir夠出65m買Havertz啦,你咪又係覺得貴,話20m先買得過
意甲丐幫係咁
買完咁多人,都仲説到佢留低
點解rancex gor 次次都可以打咁大篇嘢出嚟
你覺得賣到15m以上,有冇咩根據?

我覺得只會賤賣到,依據係因為GK個market本身就低價
可以留意轉會歷史紀錄,仲要係歐元
so? 你既point係?
佢有神deal
佢有7 deal
呢單Harvtez係待定deal
有咩問題?
摺埋啦你
你洗唔洗咁有料呀
佢一路幫度含緊一路打長文?
嗰問題咪就係你唔好成個市儈佬咁以為自己管緊球會囉
正常球迷對 球隊營運好壞有睇法 有咩問題?

你覺唔覺得 曼聯啲deal好7?
根據你的logic,如果你覺得曼聯deal7,即係你以為你管緊曼聯?

then be ready not to laugh at Man UTD again
笑撚死
因為佢以為字數多就有道理
收吓把閪口啦撚樣
it's more like if you have an argument, then you spell it out, instead of just laughing with haha and then think you have a point and have rebutted the argument.
做咩撚 而家擺明係避ffp先loan option to buy 3+27係比梗 跟本冇得比我地彈鐘
都報埋份約去到2028 黎緊幾季都會見到raya
Rance哥幫度哥超譯
我迷度所以不反了
竟然係loan
80m賣俾父狗啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞