【達波來襲森林】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCXLVI

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Raya就緊係OK,反正佢下年都完約
反而點解賓福特會制,睇嚟我地球會之間關係真係好
原來kudus又係迦納
可以同派哥full chem
真係唔明點解賓福特咁嘅deal都肯應承
唔介意買定Tony 1月先踢
The buy option automatically activates after Raya plays few games or else Arsenal can activate in 2024
無啦可能踢10場就一定要買斷 推條數下年姐
阿迪達拎toney條tweet威脅佢
or else Arsenal can activate in 2024

重點係呢個,我地都係可以係2024先決定
如果買toney
條官酸片應該幾正
有無人覺得隻RanchX好7 on9 ?
or else應該係指如果連果幾場都出唔到
option to buy好可能係門面野 應該係我哋承諾左會簽 純粹做靚盤數
唔一定
就算obligation to buy通常都係計出幾多場
如果Raya嚟到係訓練真係挑戰唔到藍,或者盃賽出下,出醜
我地可以唔買,跟住Raya本身個約2024完,賓福特都係$0送佢走,所以我唔明點解賓福特會制
賓福特對我地咁好 我地接收佢隻賭波狗 再送老公狗HOLDING黑T PEPE比佢地
都話續左賓仔咯
Raya續左約再借比我地
又幾勁喎
下年買人 -27M
咁都make sense啲
即係好難再買人
今年坐底6冠
27m跌都跌左
快手賣PEPE BALOGUN
森林有少少人性,唔似你,白禮頓。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞