[航空]連登飛機膠討論區88

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
jal國內線嘅767 first class會唔會有機會係新凳
無喇,都係得嗰款
轉77P?
老母開manila
譚仔坐唔坐
UO514 HKG 1735 - 2000 MNL 320 D
UO515 MNL 2110 - 2330 HKG 320 D

時間比想像中靚,以為會係好似以前廚叉咁red eye
NRT 3000蚊 LHR 5500蚊
老母日本機,7點起飛咁早,1700 前返到香港即做manila都得啦
原本打算向上攻772ER個市場,點知最後命運同777-200系列一樣,落到去regional層面上反而輸咗

加上cargo表現太差,東亞堆航空公司基本上無一考慮(星宇唔係趕住要應該都唔會買),不過以後333退役潮下或者有機會逆轉,但787又已經搶咗唔少呢d replacement
班OKA就鬼死咁早,但東京撇除red eye又要去到10點先起飛
哎呀自膠,數漏班UO848,不過都要成9點先頭班
國泰機票大優惠
熱門航點來回連稅價(包寄艙行李):

短線航點:
東京成田$2,980
名古屋$2,750
福岡$2,640
首爾$1,957
曼谷$1,971
台北$1,220
高雄$1,220
新加坡$1,952
吉隆坡$3,000

長線航點:
倫敦$5,538
巴黎$5,482
法蘭克福$5,477
阿姆斯特丹$5,505
悉尼$4,008
墨爾本$4,023
布里斯本$4,040
珀斯$4,026
三藩市$5,918
芝加哥$6,518

幾耐無做個正常價
吉隆坡三千
希望搶到以色列
吉隆坡玩嘢咩
貫撚到咩
排到入去 乜撚野發生問題
重頭排過 屌
787-10明顯細啲喎,78J同777-8分別同359同35J差唔多size ,但係78J sacrifice range efficient 少少,係架完美嘅mid range機。
但777-8 就相反,多啲range 但重好多
(350又未到食曬成個URL market,NZ、Qantas PER-LHR同埋air Tahiti Nui都用787飛URL。)不過大機就真係35J個range已經連Qantas Sunrise 都做到,令778飛到URL都冇乜用。
Tel Aviv $5,505
應該絕大部份航空公司都決定咗333 replacement架啦(除咗CX),都唔見有咩空間追
上海幾錢?
咁都貴?舊時學生飛價黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞