NGT48討論區第8回:今年米團首推改 明年海軍復誰在

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
本人為咗避免入48坑
決定(暫時)唔睇指原大戰 亦都唔睇AKBINGO

餐餐食法國大餐都會悶
間中都要食下壽司、拉麵、薯條、魚蛋

如果
乃係清純大小姐
NGT 係村姑
HKT 就係住係你屋企隔離既囡囡咁,活潑可愛

我都好想睇HKT

唔好壓抑自己 好容易走寶 錯過一啲好嘢
想睇就睇啦

宣傳時間

HKT d 女平均正過 NGT 好多

1期: 菜摘、森保
2期: 朝長、田島
3期: 美久、奈子、荒卷
FBI: 麻莉愛
D2: 人見人愛 Hana-Chan
4期: 成班青春無敵

Google過下 宅味濃

Hanachan都濃?細佬女喎

麻里愛細D
Funson !!

Hi
話明支持好女仔 當然係指性格啦
又唔係支持好樣嘅女仔[sosad

靚女多數比人錫開,性格多數閪過無咁靚嘅女(好似係)

餐餐食法國大餐都會悶
間中都要食下壽司、拉麵、薯條、魚蛋

如果
乃係清純大小姐
NGT 係村姑
HKT 就係住係你屋企隔離既囡囡咁,活潑可愛

我都好想睇HKT

唔好壓抑自己 好容易走寶 錯過一啲好嘢
想睇就睇啦

宣傳時間

HKT d 女平均正過 NGT 好多

1期: 菜摘、森保
2期: 朝長、田島
3期: 美久、奈子、荒卷
FBI: 麻莉愛
D2: 人見人愛 Hana-Chan
4期: 成班青春無敵

Google過下 宅味濃

Hanachan都濃?細佬女喎

麻里愛細D

成個團正係正但定位太宅
最近成日見有人話由住樣衰 雖然真係稱唔上靚 但係都唔駛咁講嘢啊

好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又話呢個樣衰又話嗰個醜,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

睇 idol 只是娛樂,不是生活全部,醒下啦

由佳個賣點都唔係樣,係性格。同果時指皇一樣,果時啲人夠話指皇又廢又醜啦,佢用實力去證明比你睇樣唔係大晒,要睇樣去睇韓妹啦,個個整到你想要咩樣都有。

同埋樣呢啲野有得汁,但性格無得汁,你睇008樣唔差,但個性格點?

係囉 正一仆街仔嚟 一唔啱睇就叫人整容
Btw巴打你呢篇嘢唔錯

終於有人同禾由佳BB平反
巧滾動

但我都係覺得佢好靚

撐由住撐珠巴

我都覺得由任好靚
行串:盲

咁你有無偷睇國家gay密?
有無人知舊登有無米飯

美南巴一定係,其他唔G
屌那星,落大雨好多人嚟買外賣,做到我手都就嚟斷,而家點半都仲有有排緊隊,好想一走了之

星期5長洲都咁多人

原來神巴係住荒島人士 嗰邊上網都快嗎?

好似唔知得7到8mb到啦,慢過閪

住嗰度生活如果唔憤應該好唔方便

由佳個賣點都唔係樣,係性格。同果時指皇一樣,果時啲人夠話指皇又廢又醜啦,佢用實力去證明比你睇樣唔係大晒,要睇樣去睇韓妹啦,個個整到你想要咩樣都有。

同埋樣呢啲野有得汁,但性格無得汁,你睇008樣唔差,但個性格點?

Btw巴打你呢篇嘢唔錯

巧滾動

但我都係覺得佢好靚

撐由住撐珠巴

我都覺得由任好靚

HEHE
屌那星,落大雨好多人嚟買外賣,做到我手都就嚟斷,而家點半都仲有有排緊隊,好想一走了之

星期5長洲都咁多人

原來神巴係住荒島人士 嗰邊上網都快嗎?

好似唔知得7到8mb到啦,慢過閪

住嗰度生活如果唔憤應該好唔方便

咁我由細住到大,而家真係無咩感覺

Btw巴打你呢篇嘢唔錯

巧滾動

但我都係覺得佢好靚

撐由住撐珠巴

我都覺得由任好靚

HEHE

人嚟呀......

同我拖佢出去打靶(不過如果佢肯比一舊水人仔就放佢啦)

依家先見到

左手渣刀

我地就左手渣滑鼠,右手揸...

依家先見到

左手渣刀

我地就左手渣滑鼠,右手揸...

梳 平時都係我餵佢 搞到佢唔識揸

西式鰻魚飯
加藤美南而家係咩定位?
又唔多似走隊長路線 一開頭又話欣賞總監 宜家咁沉 好似好慘咁 利申 冇咩感覺
加藤美南而家係咩定位?
又唔多似走隊長路線 一開頭又話欣賞總監 宜家咁沉 好似好慘咁 利申 冇咩感覺

總選入到圍,好沉又一定唔係

算唔算成熟大姐姐
公演就快開波 今日公演好齊人
加藤美南而家係咩定位?

算唔算成熟大姐姐

潟姐就係
加藤美南而家係咩定位?

算唔算成熟大姐姐

開頭見佢話like總監 以為佢行保守工作型 但而家化啲裝好濃 覺得唔係幾夾總監feel 有D撞角色咁
btw支持好女仔
柏木新look好似白雪公主
我明 就好似我咁忍住唔睇咁多46啲野
唔想刮個坑自己跳

再咁落去會上唔返嚟

46如果窮撚就勸你唔好掂啦

其實我唔係擺好多錢落idol野身上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞