NGT48討論區第8回:今年米團首推改 明年海軍復誰在

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
墨仔份人愛恨分明
一旦女人被分入「用嚟錫」類別 就唔想佢著太少 比人睇蝕哂

香港把妹達人

依度大把mk適用依個名 我真人柒毒
墨仔份人愛恨分明

香港把妹達人

首先你要好似墨青咁,樣似韓仔+大隻+180以上

咪即係宋仲gay
咁恨係邊 憎嘅女人就想佢除晒?
墨仔份人愛恨分明

香港把妹達人

街市阿嬸咪會叫我靚仔..出街咪路人
咁恨係邊 憎嘅女人就想佢除晒?

例如棄推都幾果斷
墨仔份人愛恨分明

香港把妹達人

咪即係宋仲gay

你仲Gay
手足都是型棍子
難道手足太mk 真的全部型棍子
有人再 安慰我 說大家都是毒
深知真毒只有我
年月過 歲月再 過節米po我一個
深知真毒只有我

某程度可以一隻字都唔啱音都算係奇材嚟
深知真毒只有我

又無人上
深知真毒只有我

又無人上

唔係咁易咖墨師傅

唔識用臥蠶膏?落咁多
深知真毒只有我

又無人上

唔係咁易咖墨師傅

ck做我師傅就差唔多
深知真毒只有我

又無人上

唔係咁易咖墨師傅

ck做我師傅就差唔多

又關我事

高清版封面

必買

久保史緒里

高清版封面

必買

久保史緒里

Gem

總選入到圍,好沉又一定唔係

算唔算成熟大姐姐

潟姐就係

其實我覺得佢兩個好似樣,有時會分唔到邊個打邊個

我都唔覺得似

。。。。。。。。
完全唔似
你話潟姐似中二病46團守屋莤我都服既我都幾鐘意茜

唔似囉

算唔算成熟大姐姐

潟姐就係

我都唔覺得似

。。。。。。。。
完全唔似

唔似囉

應該話個樣嘅結構係同一類 唔知你明唔明講咩
又咁多人推HKT嘅!各位絲打見到啦!依度啲人好花心嫁!

HKT初心推
不過因為萌香轉左會

akb nmb係我初心

算唔算成熟大姐姐

潟姐就係

我都唔覺得似

。。。。。。。。
完全唔似

唔似囉

應該話個樣嘅結構係同一類 唔知你明唔明講咩

自拍有少少似 就咁睇就唔似
又咁多人推HKT嘅!各位絲打見到啦!依度啲人好花心嫁!

HKT初心推
不過因為萌香轉左會

akb nmb係我初心

點睇nmb依幾年咁多主力走晒?

既然大米post咁多文人雅士,我就唔用說話答你,我用詩答你!!

李杜詩篇萬口傳
至今已覺不新鮮
江山代有才人出
各領風騷數百年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞