NGT48討論區第8回:今年米團首推改 明年海軍復誰在

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
最近成日見有人話由住樣衰 雖然真係稱唔上靚 但係都唔駛咁講嘢啊

好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又話呢個樣衰又話嗰個醜,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

睇 idol 只是娛樂,不是生活全部,醒下啦

由佳個賣點都唔係樣,係性格。同果時指皇一樣,果時啲人夠話指皇又廢又醜啦,佢用實力去證明比你睇樣唔係大晒,要睇樣去睇韓妹啦,個個整到你想要咩樣都有。

同埋樣呢啲野有得汁,但性格無得汁,你睇008樣唔差,但個性格點?

係囉 正一仆街仔嚟 一唔啱睇就叫人整容
Btw巴打你呢篇嘢唔錯

叫人整容條友,叫佢貼自己條女嚟睇下佢食開咩女,又有幾高汁

佢啱啱貼咗 469嚟

佢成日貼46野落珠po
加藤美南而家係咩定位?
又唔多似走隊長路線 一開頭又話欣賞總監 宜家咁沉 好似好慘咁 利申 冇咩感覺

總選入到圍,好沉又一定唔係

算唔算成熟大姐姐

潟姐就係

其實我覺得佢兩個好似樣,有時會分唔到邊個打邊個
公演就快開波 今日公演好齊人

今日有柏木但冇由佳

#荻野由佳 2017.08.04

今日は、新潟にかえってきました😌
うたが歌えないので公演には出演できませんが😭 ごめんなさい…
早く治します。。。。。
今日は柏木さんも北原さんも出演!!
ゆかはそっと見守っています(…

中譯:
今日返到黎新潟
唱唔到歌所以可以唔洗見到你班宅男,好野!!
今日柏木同北原頂住

又叫到失咗聲

餐餐食法國大餐都會悶
間中都要食下壽司、拉麵、薯條、魚蛋

如果
乃係清純大小姐
NGT 係村姑
HKT 就係住係你屋企隔離既囡囡咁,活潑可愛

我都好想睇HKT

唔好壓抑自己 好容易走寶 錯過一啲好嘢
想睇就睇啦

宣傳時間

HKT d 女平均正過 NGT 好多

1期: 菜摘、森保
2期: 朝長、田島
3期: 美久、奈子、荒卷
FBI: 麻莉愛
D2: 人見人愛 Hana-Chan
4期: 成班青春無敵

Google過下 宅味濃

Hanachan都濃?細佬女喎

麻里愛細D

成個團正係正但定位太宅

主打首首差唔多好idol風

餐餐食法國大餐都會悶

如果
乃係清純大小姐
NGT 係村姑

我都好想睇HKT

想睇就睇啦

宣傳時間

麻里愛細D

我係麻里愛同田中美推嚟㗎
加藤美南而家係咩定位?
又唔多似走隊長路線 一開頭又話欣賞總監 宜家咁沉 好似好慘咁 利申 冇咩感覺

算唔算成熟大姐姐

開頭見佢話like總監 以為佢行保守工作型 但而家化啲裝好濃 覺得唔係幾夾總監feel 有D撞角色咁
btw支持好女仔

過氣被棄被遺忘ace路線

餐餐食法國大餐都會悶

如果
乃係清純大小姐
NGT 係村姑

我都好想睇HKT

想睇就睇啦

宣傳時間

麻里愛細D

我係麻里愛同田中美推嚟㗎

miku
最近成日見有人話由住樣衰 雖然真係稱唔上靚 但係都唔駛咁講嘢啊

好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又話呢個樣衰又話嗰個醜,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

由佳個賣點都唔係樣,係性格。同果時指皇一樣,果時啲人夠話指皇又廢又醜啦,佢用實力去證明比你睇樣唔係大晒,要睇樣去睇韓妹啦,個個整到你想要咩樣都有。

同埋樣呢啲野有得汁,但性格無得汁,你睇008樣唔差,但個性格點?

Btw巴打你呢篇嘢唔錯

佢啱啱貼咗 469嚟

佢成日貼46野落珠po

條友係46狗加48黑,係珠post個個MK都比佢黑

餐餐食法國大餐都會悶

如果
乃係清純大小姐
NGT 係村姑

我都好想睇HKT

想睇就睇啦

宣傳時間

麻里愛細D

友po 樓主

連登指北連合
加藤美南而家係咩定位?

算唔算成熟大姐姐

潟姐就係

我都唔覺得似
公演就快開波 今日公演好齊人

今日有柏木但冇由佳

#荻野由佳 2017.08.04

今日は、新潟にかえってきました😌
うたが歌えないので公演には出演できませんが😭 ごめんなさい…
早く治します。。。。。
今日は柏木さんも北原さんも出演!!
ゆかはそっと見守っています(…

中譯:
今日返到黎新潟
唱唔到歌所以可以唔洗見到你班宅男,好野!!
今日柏木同北原頂住

又叫到失咗聲

上次去完射火箭病到依家未好返

可惜失敗咗

Btw巴打你呢篇嘢唔錯

佢啱啱貼咗 469嚟

佢成日貼46野落珠po

好鐘意掟一句話邊個邊個mb好垃圾
加藤美南而家係咩定位?

算唔算成熟大姐姐

潟姐就係

我都唔覺得似

。。。。。。。。
完全唔似
你話潟姐似中二病46團守屋莤我都服既我都幾鐘意茜

Btw巴打你呢篇嘢唔錯

佢啱啱貼咗 469嚟

佢成日貼46野落珠po

好鐘意掟一句話邊個邊個mb好垃圾

等晏啲得閒就過去撚下佢狗先
歡樂嘅時光過得特別快,又落完場又要開工
加藤美南而家係咩定位?

算唔算成熟大姐姐

潟姐就係

我都唔覺得似

。。。。。。。。
完全唔似

咁我打少D飛機啦
NGT公演有無直播LINK,唔該

atc

atc

係咪係fb直播定daliymotion,我見唔到fb有

算唔算成熟大姐姐

潟姐就係

我都唔覺得似

。。。。。。。。
完全唔似

咁我打少D飛機啦

美南我覺得係似hkt小田彩加 睇自拍真係成個餅印

atc

dm

atc

dm

http://www.dailymotion.com/video/x5qy6wu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞