NGT48討論區第8回:今年米團首推改 明年海軍復誰在

1001 回覆
7 Like 7 Dislike

韓妹真係好樣衰

尊重下

G bar ho ball

只可以話韓妝唔係個個岩 要襯番自己五官 勉强無幸福
同樣地架妹樣化韓妝同韓妹化日妝都好怪

平井もも

googled

本人覺得韓妝9成人化完都好樣衰
Btw 順便問下日系妝有冇咩女人係carry唔到?

佢同珠珠唔同佢無珠珠既霸道同唯我獨尊,所以唔可以怪hana

Btw最近2ch開始有種2單single c「中井以外!」嘅論調,
如果連c唔排除佢會好似hana咁比飯反同針對

で、結局NGTの2ndのセンターは誰がいいんだ? [無断転載禁止]©http://2ch.net
http://itest.2ch.net/test/read.cgi/akb/1501908677/

唔洗2ch呢度都有人反緊中指りか

換下人好事黎
我覺得次次唔同C仲好

緊係啦,珠巴

因為最有可能C既就係萌香同由佳嗎

唔好,萌香再c我驚比人黑
荻野門神位ok

咁我日陽唔客氣喇[/quote]
問左我潟未[/quote]
g持老齡女人雙c
mahoho&潟

韓妹真係好樣衰

尊重下

G bar ho ball

只可以話韓妝唔係個個岩 要襯番自己五官 勉强無幸福
同樣地架妹樣化韓妝同韓妹化日妝都好怪

平井もも

mina靚好多

其實都係得架妹 carry 到....

香港好多MK妹都得

香港好多MK妹都得

依家9成9都係韓風
咁短既....

同日本仔比真係短

香港好多MK妹都得

依家9成9都係韓風

聽講乳細巴都係化韓妝

香港好多MK妹都得

依家9成9都係韓風

聽講乳細巴都係化韓妝

利申 小妹化mk妝

原來係乃團美月
認唔到

沉魚落雁 美月收花

#太野彩香 2017.08.06
夏休みの新幹線
-
夏休みの新幹線,満席すぎて
夏休み感満載の新幹線に乗る太野彩香2。
自由席埋まりすぎててギリ座れた座れた😱

JR 撞到mb 係乜感覺?
西潟巴先知

只有西潟巴知道的世界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞