NGT48討論區第8回:今年米團首推改 明年海軍復誰在

1001 回覆
7 Like 7 Dislike

連我係fans都唔敢用

呢d既作用基本上只係for合照會用

其實我去設計分分鐘好過佢。
頂佢個肺佢係咪搵個掃哋嘅阿姐設計,求其到咁仲要賣咁貴
今日iPad用唔到LIHKG
Login都login唔到
一login佢就refresh個page要重新login

今日我ok
即係admin解決到某d bug,但製造左其他bug.....

一陣再用其他browser試 你都係web版?

連我係fans都唔敢用

我覺得手機套好難設計...唔淨色唔知用咩底
今日iPad用唔到LIHKG
Login都login唔到
一login佢就refresh個page要重新login

墨清有無更新個app?

用web版

連我係fans都唔敢用

跟本就無設計可言,求鳩其上網揾張圖啱位咯,咪度撚正就印上去囉

連我係fans都唔敢用

我覺得唔係底問題,你唔好成個大頭擺上去,之前件衫又係咁,我寧願你卡通化個大頭,真係好羞恥

利申:設計外行人
未睇完,但應該係麗菜最蠢

日陽大加分

加推加推

連我係fans都唔敢用

我覺得唔係底問題,你唔好成個大頭擺上去,之前件衫又係咁,我寧願你卡通化個大頭,真係好羞恥

我都外行人 唔識點整有mb嘅手機套 好難有人用

連我係fans都唔敢用

我都外行人 唔識點整有mb嘅手機套 好難有人用

握手會個時用,握完即刻除番出嚟

戇鳩仔

give me five
原來菅原最低分

呢個又唔意外喎

禾又要錫錫

又一個戇鳩仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞