NGT48討論區第8回:今年米團首推改 明年海軍復誰在

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
NGT公演有無直播LINK,唔該

atc

係咪係fb直播定daliymotion,我見唔到fb有

dm

唔該哂
NGT公演有無直播LINK,唔該

atc

係咪係fb直播定daliymotion,我見唔到fb有

yes

唔該哂

美南我覺得係似hkt小田彩加 睇自拍真係成個餅印

隻眼有少少似
但整體好似唔太似

其實hkt同Ngt都幾多交流
話說今年小田彩生誕祭有美南寫信

隻眼有少少似
但整體好似唔太似

佢哋有咩交流 生誕祭封信唔係好fd先寫嘅咩

隻眼有少少似
但整體好似唔太似

因為公認似樣而識咗
封信有時係會由出人意表嘅人去寫,有時可能係兩封一封係驚喜一封係fd/親人

隻眼有少少似
但整體好似唔太似

因為公認似樣而識咗
封信有時係會由出人意表嘅人去寫,有時可能係兩封一封係驚喜一封係fd/親人

岩岩search完真係有啲似
懷疑我哋嚇走咗宮島巴
原來encore 青春時計 後面個mon係咁出人樣係做緊歌詞嘅口形
原來encore 青春時計 後面個mon係咁出人樣係做緊歌詞嘅口形

而加睇先發現
細路女樣
黃昏落日 同個女仔行去祭典
夜晚睇煙花係咩感覺
法國ngt mb outlook 真係日經
細路女樣

both?

教母又嚟料 睇佢發癲真係一大樂事
教母又嚟料 睇佢發癲真係一大樂事

每人口味唔同啫

可能佢壓力太大 香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞