[Mainoo Come Back Stronger ] 曼聯終極FF暨格狗躝屍趌路死全家吹水區 [2361]

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
本港再多3名男子確診猴痘 屬源頭不明本地個案!
https://lih.kg/3456346
今季踢433
有個hold到波嘅中鋒

般 + mount 每人10球左右 / 加埋》20球係最基本要求
光環
在那天輸八比二
不過海倫跑起真係有得同全盛朗哥跑下
成架大cc跑車咁
學友 鏟雪 阿更
sick ball
條友衝擊力好撚勁
夜狗啦
多數都搵fd夾 上網搵人夾要share個account 又驚走數 咁煩
所以不嬲講緊安最大問題係把握力

佢上季季尾果10幾場波
平均一場有無miss一球單刀

佢走d位 戰術上造哂俾佢射/ 單對單入禁區

屌 龍都唔中

但整體戰術上佢擺明就好重要 有佢做到open chance係射唔入

坦白講覺得都難啲 特別係猛暫時未係睇到好突出
點解個個都講自轉大獲,明明木係打中鋒
羊有兩個助攻
今季個戰術要更aggressive 同high line press
有個hold到波嘅中鋒

兩個btb 中場各自有10球 / 加埋20球左右係最基本要求

都係坦sir 想隊波改變嘅野

仲未計bruno 12碼同罰球有得射哂

佢兩個加埋無20球左右 唔好話冠軍

前四都唔會有
佢唔只把握力差
控傳都好撚差
根本係烏拉圭盧卡古
如果嚟緊越位真係全世界改雲加個套
紐尼斯仲屈機
根本無夏蘭特嘅話 差唔多年齡嘅前鋒
紐尼斯一定係最好個幾個
佢上季把握力唔好 都似係信心問題 多過本身問題
啲人個個人講佢又講 睇都無乜點睇
咁樣踩個波俾隔離計唔計架
馬9後備
我驚馬9出得仲少過佢
d fd全部都係用nowtv我上年又cut鳩左 想試下nowe 點知睇個價仲貴過佢打黎叫我續約個價 好on9
海倫eyetest定數據做link up都係好過Nunez
下半季Klopp已經識用佢啦
Skip中場 放長波俾佢衝 同 搶點

對痢狗果種咁直接嘅進攻 佢呢個弱點唔係問題

今季痢狗最大問題都係陣容深度

但無歐聯踢 又放棄歐霸嘅
即刻番上爭冠唔出奇

但佢地前中後傷一個正選都即刻要出青年軍
對弱隊咪有用囉
一對強隊根本擺唔到上大枱
唔同類型嘅前鋒
坦睇中Hojlund 都係hold 波 同 推進能力啦

但Klopp咁直接嘅進攻戰術
Nunez唔識hold波根本唔係問題
你睇下半季Nunez打翼 cut in去中間

中間係Jota 後備出Firmino打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞