[Mainoo Come Back Stronger ] 曼聯終極FF暨格狗躝屍趌路死全家吹水區 [2361]

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
可以keep到咁多年都有份爭神射手 呢啲球員跌極有限
即食 穩定入20+ 英超射手 同位置 Top 3
有遠射 有支點 背身 有頭鎚 有傳送
賀撚 要成長 幾多年 先去到kane 呢個高度
點解唔再加多少少買包皮
加多少少
躝未
睇辛係多仔既球王片同自轉係阿既球王片都比呢條好所以呢兩件貴過賀撚
其實鬼唔知Kane一定係最好咩
但Levi唔係Wenger 咁順灘俾個Rvp你

100m撚買到咩 150m 一年約都埋唔到單
仲有bbc講緊佢要求570k

一係就求其執個Taremi之類 又會又買30歲前鋒

起碼佢係坦top target
買番黎仲有幾個禮拜提早操 融入球隊
睇嚟永續格狗 賣嘅話唔會仲駛錢買人掛
呢個係一場波精華黎

Hojlund d球王片剪到真賀撚咁

但可以講係佢把握力如果仲係上季咁款

呢一季佢會俾人屌到痴線
慳返百幾m,下年試出700k人工搏簽到仲實際
好想知曼區講所謂hold波好係形容緊啲咩
今年簽親啲人個個都好想黎 黎緊安拉拔都係
意甲撚 有PTSD
加少少上勞

中文拎U?
廢唔過X
代表X係廢?

個價咁貴 拎嚟同同價位嘅比較有咩問題
目標就係廢唔過Darwin已經收貨 唔要求佢大鳴大放
好似少林足球咁痴實個波係心口
健康馬狗做到
可能Lkk都屌打佢喎

Lkk個陣柒極第一季都入10球up
Erik ten Hag had more than three calls with Rasmus Hojlund to explain his plan and what he expected of him. [ @FabrizioRomano ]

又捉人煲電話粥
其實早幾年AC米蘭先試過過唔到FFP搞到連歐霸都唔踢
但呢個係意甲
好過WW
坦蛇咁買人有啲危喎
RVP唔係費蛇碌人情卡都唔會賣比我哋啦
當年就算刺同我哋唔係接近對手 Hea碧都要拖到最後一秒先賣 利維係狗嚟
坦:
HJ:
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞